Εγκαίνια με προσφορά 100.000 εισιτηρίων έναντι 19,99 ευρώ

Εγκαίνια με προσφορά 100.000 εισιτηρίων έναντι 19,99 ευρώ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς καμία πρωταπριλιάτικη διάθεση εγκαινίασε χθες η Ryanair την έναρξη πτήσεων από τη νέα βάση δύο αεροσκαφών της εταιρείας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Η εταιρεία «ρίχνει» εκ νέου στην αγορά προσφορά 100.000 εισιτηρίων έναντι 19,99 ευρώ για ταξίδια τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Η προσφορά ισχύει και θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της εταιρείας έως αύριο τα μεσάνυχτα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίξαμε τη νέα βάση στην Αθήνα, προσφέροντας έξι πτήσεις προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη που θα μεταφέρουν συνολικά 1,2 εκατ. επιβάτες» δήλωσε κατά την τελετή ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Ryanair Πίτερ Μπέλιου. «Οι νέες μας πτήσεις θα επιτρέψουν στους Ελληνες καταναλωτές και επισκέπτες να ξεφύγουν από τους ακριβούς ναύλους των Aegean Airlines/Olympic Air και να απολαύσουν χαμηλότερες τιμές, ακρίβεια και υψηλού ποιοτικού επιπέδου υπηρεσίες» πρόσθεσε ο κ. Μπέλιου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για ακόμη μία φορά κατά των ανταγωνιστών του. «Μόνο η Ryanair με την παραγγελία 175 νέων αεροσκαφών μπορεί να παρέχει τη χωρητικότητα που απαιτούν νέες αγορές και τις χαμηλές τιμές που ζητούν οι Ελληνες καταναλωτές» δήλωσε ο κ. Μπέλιου, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον ΔΑΑ (Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών) ώστε να «ξεκλειδώσει τις αναπτυξιακές του προοπτικές που υποθάλπονται αυτή τη στιγμή από τα ακριβά κόστη» βάλλοντας ξανά κατά του ΔΑΑ για τα υψηλά τέλη χρήσης του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή