Νέα καταγραφή των μεταρρυθμίσεων

Νέα καταγραφή των μεταρρυθμίσεων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανανεώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο το έργο της καταγραφής του συνόλου των νομοθετημένων μεταρρυθμίσεων κατά την περίοδο 2012-2013 με την καταγραφή των μεταρρυθμίσεων και μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Αυτό ανακοίνωσε η Συντονιστική Επιτροπή του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου σε συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη, στον οποίο και παρέδωσε το έργο της καταγραφής του συνόλου των νομοθετημένων μεταρρυθμίσεων κατά την περίοδο 2012-2013 που περιλαμβάνει καταγραφή κατά κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, διαγράμματα επιδόσεων υπουργείων κ.λπ.

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Γιάννος Γραμματίδης ενημέρωσε επίσης τον κ. Μηταράκη ότι ήδη ανανεώνεται το έργο αυτό με την καταγραφή των μεταρρυθμίσεων και μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014 και αρχίζει η ποιοτική του ανάλυση, ώστε να εντοπισθούν τυχόν λάθη ή παραλείψεις αλλά και τα αίτια της μη μέχρι σήμερα εφαρμογής κάποιων από τις μεταρρυθμίσεις αυτές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή