Σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ για τεχνική βοήθεια από την Κομισιόν

Σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ για τεχνική βοήθεια από την Κομισιόν

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αιτήματα για την λήψη τεχνικής βοήθειας από την Κομισιόν προωθεί η κυβέρνηση, με το οικονομικό επιτελείο να έχει σήμερα σχετική σύσκεψη με εκπρόσωπο της Ε.Ε.

Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι θέλει να αξιοποιήσει την τεχνική υποστήριξη της Κομισιόν σε κρίσιμους τομείς όπως η φορολογία, η δημόσια διοίκηση, η υγεία κλπ. ενώ από την πλευρά τους και οι δανειστές θεωρούν πολύ σημαντική για την επιτυχία του προγράμματος την παροχή τέτοιου είδους βοήθειας.

Στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Οικονομικών συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος​, ​ ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης​, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Χουλιαράκης και ο Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Maarten Verwey. Επίσης συμμετείχε ο Γ.Γ. Συντονισμού της κυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαγιαννάκος, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή