Σύντομα

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάκριση της Interamerican στα Global Insurance Awards

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Interamerican διακρίθηκε ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα κατά το 2015, μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του ασφαλιστικού κλάδου σε 60 χώρες παγκοσμίως, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού βραβεύσεων που διοργανώνει το διεθνώς αναγνωρισμένο οικονομικό περιοδικό «World Finance». Η διάκριση αυτή υπογραμμίζει την ηγετική θέση που κατέχει στους ασφαλιστικούς κλάδους εκτός ζωής η εταιρεία, καθώς και τη συνεχή ανοδική πορεία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Στον θεσμό των «Global Insurance Awards» αξιολογούνται και βραβεύονται οι εταιρείες που καινοτομούν, επιτυγχάνουν αποτελέσματα και διαφοροποιούνται στην παγκόσμια οικονομία, με συνεκτιμώμενα κριτήρια όπως το οικονομικό προφίλ, η φερεγγυότητα, η διαχείριση κινδύνων, η εστίαση στον πελάτη και γενικότερα, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Με ρεκόρ συμμετοχών διοργανώνεται η μεγάλη έκθεση για τη μόδα Athens fashion trade show από 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2016 στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η έκθεση παρουσιάζει μέσα από τις 468 εταιρείες που συμμετέχουν συλλογές σε ένδυση, υπόδηση, εσώρουχα, αξεσουάρ και μπιζού εν όψει της σεζόν Ανοιξη-Καλοκαίρι 2016. Η Athens fashion trade show αποτελεί τη μεγάλη και ολοκληρωμένη εμπορική έκθεση για τη μόδα, προσελκύοντας σταθερά χιλιάδες καταστήματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ενίσχυση παρουσίας για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Με 33 νέα καταστήματα ενίσχυσε την παρουσία της στην ελληνική αγορά η ΑΒ Βασιλόπουλος το 2015, γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στην καταγραφή σταθερής ανάπτυξης των εσόδων της για το 2015. Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση του 2015 που παρουσίασε χθες ο βελγικός όμιλος Delhaize, όπου ανήκει η ΑΒ Βασιλόπουλος. Ειδικότερα, τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος από 308 στα τέλη του 2014 αυξήθηκαν σε 341 στα τέλη του 2015. Συνολικά το 2015 ήταν μια ικανοποιητική χρονιά για τη Delhaize, καθώς τα έσοδά της ανήλθαν σε 24,4 δισ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 15,6%. Η αύξηση αυτή αποδίδεται πρώτον, στην αύξηση των εσόδων στις ΗΠΑ κατά 2,2%, στην αύξηση των εσόδων στο Βέλγιο κατά 1,3% και στη θεαματική αύξηση των εσόδων κατά 9,5% στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης στη Ρουμανία και σταθερή ανάπτυξη στην Ελλάδα και στη Σερβία. Στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης (όπου ανήκει και η Ελλάδα) οι πωλήσεις της Delhaize ανήλθαν το 2015 σε 3,37 δισ. ευρώ.

Στην τελική ευθεία τα Tourism Awards 2016

Στις 29 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στον θεσμό των βραβείων Tourism Awards. Μέσω των βραβείων αναδεικνύονται βέλτιστες πρακτικές από τον χώρο των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων. Τα βραβεία απονέμονται με βάση μία σειρά κατηγοριών όπως καλύτερων ξενοδοχείων, υγείας και ευεξίας, γαστρονομίας κ.ά. Εξάλλου, στις 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί άλλη μία τουριστική εκδήλωση, των βραβείων Greek Hospitality Awards 2016 στην οποία θα απονεμηθούν διακρίσεις στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που διακρίνονται για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή