Δράσεις για την προβολή επιχειρήσεων της Στερεάς

Δράσεις για την προβολή επιχειρήσεων της Στερεάς

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους εμπορικούς ακολούθους χωρών από όλο τον κόσμο υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο των δράσεων για ανάπτυξη, εξωστρέφεια και προβολή των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας, που σχεδίασε και υλοποιεί η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον οργανισμό Enterprise Greece. Στις δράσεις συμμετέχουν 30 εμπορικοί και οικονομικοί ακόλουθοι αντίστοιχων χωρών, εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης και Ελληνες επιχειρηματίες. Στόχος της επίσκεψης είναι η ενημέρωση των ακολούθων για προϊόντα των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας, η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων και, κυρίως, η αύξηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν επιχειρήσεις της περιφέρειας.

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι «η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας αποτελεί για εμάς έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους μας», συμπληρώνοντας ότι «είναι απόφασή μας να πάμε κόντρα στα λουκέτα και να προχωρήσουμε. Μοναδική λύση, αλλά και ευκαιρία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή