Εως τις 9 Μαΐου αιτήσεις για πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Εως τις 9 Μαΐου αιτήσεις για πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παράταση της υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε ο ΟΑΕΔ.

Αναλυτικά, η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας και ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσαν χθες την παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 09/05/2016 και ώρα 12 μ. Πρόκειται για το πρόγραμμα απασχόλησης 728 ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης σε επιβλέποντες φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα.

Μάλιστα, το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι οι επιτυχόντες, από όσους έχουν ήδη υποβάλει ή θα υποβάλουν την αίτησή τους έως την καταληκτική ημερομηνία στις 09/05/2016, θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με την προτίμησή τους, από τους επιβλέποντες φορείς «Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου (Ρόδος)», «Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων (Αθήνα)», «Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων (Αθήνα)», «Διεύθυνση Νεότερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Αϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς», «Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου», «Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος (Μεσολόγγι)», «Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων (Πειραιάς)», «Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας (Αθήνα)», στις υπηρεσίες που έχουν ήδη δηλωθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή