ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας εγκαινιάζει λαχανιασμένος ένα έργο που ο ίδιος συστηματικά υπονόμευε»

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας εγκαινιάζει λαχανιασμένος ένα έργο που ο ίδιος συστηματικά υπονόμευε»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Τσίπρας λαχανιασμένος εγκαινιάζει ένα έργο που ο ίδιος συνειδητά χτυπούσε και συστηματικά υπονόμευε», λέει η ΝΔ με αφορμή τα εγκαίνια του αγωγού ΤΑΡ.

«Τελευταίος στα έργα ανάπτυξης, πρώτος στις καταιγίδες φόρων», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για τον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας ότι «η κατασκευή αυτού του αγωγού φυσικού αερίου είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε η ΝΔ και σήμερα ο κ. Τσίπρας υποκλίνεται στο έργο αυτό».

«Τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο που ο ίδιος συνειδητά χτυπούσε και συστηματικά υπονόμευε. Όπως ακριβώς έκανε και με την Cosco. Αυτός είναι ο κ. Τσίπρας», προσθέτει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είχαν προηγηθεί οι αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο Τwitter στις οποίες κάνει λόγο για «ένα σημαντικό εγχείρημα περιφερειακής συνεργασίας και μεγάλης γεωστρατηγικής σημασίας, αφού καθιστά τη χώρα μας γέφυρα συνεργασίας και ευημερίας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή