Λειτουργεί στον Πειραιά το νέο ιδιόκτητο κατάστημα Cosmote

Λειτουργεί στον Πειραιά το νέο ιδιόκτητο κατάστημα Cosmote

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έβδομο ιδιόκτητο κατάστημα Cosmote λειτουργεί πλέον στον Πειραιά. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, παράλληλα με τους εμπορικούς συνεργάτες, δημιουργεί καταστήματα που θα προωθούν αποκλειστικά προϊόντα και υπηρεσίες Cosmote. Χθες ανακοινώθηκε, επίσης, πως η Cosmote προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίου με την Ericsson Hellas για την προμήθεια Πλατφόρμας Υποστήριξης Συστημάτων Χρέωσης (Billing Mediation Platform) και αντίστοιχων υπηρεσιών. Η θυγατρική του ΟΤΕ είναι ένας από τους 150 παροχείς τηλεπικοινωνιών στον κόσμο που εμπιστεύτηκαν τη λύση ΒΜΡ της Εricsson.

Η Cosmote διαθέτει πλέον περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές και στα τέλη του πρώτου εξαμήνου η πελατειακή βάση ήταν αυξημένη κατά 66% σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2000. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2001, η Cosmote πραγματοποίησε 233.665 καθαρές νέες συνδέσεις και το σύνολο των συνδρομητών της διαμορφώθηκε σε 2.518.553 στις 30 Ιουνίου. Από αυτές τις καθαρές νέες συνδέσεις, οι 80.488 ήταν πελάτες βάσει συμβολαίου, ενώ οι υπόλοιποι 153.177 ήταν πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας. Στο τέλος Ιουνίου 2001, οι ενεργοί συνδρομητές της Cosmote βάσει συμβολαίου ανήλθαν στους 1.385.777, σημειώνοντας αύξηση κατά 50,8% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι, ενώ οι ενεργοί πελάτες της CosmoKAPTA ανήλθαν στους 1.132.776, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 90% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2000.

Η αρνητική χρηματιστηριακή συγκυρία αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα εξαμήνου της εταιρείας, τα οποία μειώθηκαν κατά 66,6% και διαμορφώθηκαν σε 1,44 δισ. δρχ. έναντι 4,2 δισ. δρχ., το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή