Πώληση – Μίσθωση επαγγελματικού κτιρίου στο Μαρκόπουλο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώληση-μίσθωση-επαγγελματικού-κτιρ-561529930

Πώληση – Μίσθωση επαγγελματικού κτιρίου στο Μαρκόπουλο

Η Q RES παρουσιάζει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην περιοχή της Μεσογαίας, στο Μαρκόπουλο, Ανατολικής Αττικής, και συγκεκριμένα στην οδό Χαριλάου Νικολάου 24. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης του Μαρκόπουλου, 10χλμ μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (10 λεπτά με το αυτοκίνητο) και 32χλμ μακριά από το κέντρο της Αθήνας (42 λεπτά με το αυτοκίνητο μέσω της Αττικής Οδού). Το ακίνητο αφορά τετραώροφο κτίριο μικτής χρήσης, είναι πλήρες τακτοποιημένο και βρίσκεται σε οικόπεδο 2.071τμ.

Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2007 και περιλαμβάνει ισόγειο κατάστημα λιανικής πώλησης (1.074 τ.μ.), 2 μονάδες γραφείων στον 1ο όροφο (897 τ.μ. και 62 τμ αντίστοιχα), 1 μονάδα γραφείου στον 2ο όροφο 344τμ, 49 θέσεις στάθμευσης στο 1ο υπόγειο 1.616 τ.μ. και 9 αποθηκευτικούς χώρους στο 1ο υπόγειο συνολικής έκτασης 163 τ.μ.. Επίσης, εντός των ορίων του οικοπέδου υπάρχει ένας Ηλεκτρικός Υποσταθμός που ανήκει στη ΔΕΗ.

Εσωτερικά, οι χώροι των γραφείων διαθέτουν ψευδοροφή με ενσωματωμένο φωτισμό, υπάρχουν WC σε κάθε όροφο και τα δάπεδα καλύπτονται με κεραμικά πλακίδια. Το ακίνητο διαθέτει επίσης 3 ανελκυστήρες (έναν εσωτερικό και δύο εξωτερικούς) και ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κλιμακοστάσιο. Στο κοντινό παρελθόν το κτίριο λειτουργούσε ως γραφεία του Γραφείου Πολεοδομίας Μαρκόπουλου. Επί του παρόντος το κτίριο είναι κενό και η γενική κατάσταση του ακινήτου θεωρείται πολύ καλή, καθώς τον Ιούνιο του 2021 ολοκληρωθήκαν εργασίες μικρής κλίμακας.

Το ακίνητο είναι κατάλληλο για σούπερ μάρκετ, κλινική, εκπαιδευτικό κέντρο κ.α.

Το ακίνητο διατίθεται και ενοικιάζεται και τμηματικά, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε  με εκπρόσωπο της Q RES στο 6936142439 ή μέσω email στο [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή