Πώληση – Μίσθωση αυτοτελούς επαγγελματικού κτιρίου στη Λ. Αμφιθέας, Νέα Σμύρνη
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώληση-μίσθωση-αυτοτελούς-επαγγελμ-561529948

Πώληση – Μίσθωση αυτοτελούς επαγγελματικού κτιρίου στη Λ. Αμφιθέας, Νέα Σμύρνη

Η Q RES παρουσιάζει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στη Νέα Σμύρνη, στα νότια προάστια της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αμφιθέας 11. Το ακίνητο βρίσκεται σε περίοπτη θέση, 50μ από τη Λεωφόρο Συγγρού, η οποία είναι μια από τις κύριες οδικές αρτηρίες της Αθήνας και συνδέει το κέντρο της πόλης με τα νότια προάστια.

Η ευκαιρία αφορά ένα 6όροφο κτίριο, με δυο ορόφους υπογείων. Βρίσκεται σε οικόπεδο 2.109 τμ. και περιλαμβάνει 44 θέσεις στάθμευσης στο 2ο υπόγειο, 2 αποθηκευτικούς χώρους στο 1ο υπόγειο συνολικά 362 τ.μ., 2 καταστήματα λιανικής ισογείου 353τ.μ. συνολικά, με 5 θέσεις στάθμευσης και τους ορόφους 1 έως 6 που αφορούν χώρους γραφείων συνολικά 2.042 τμ.

Το ακίνητο είναι κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα, σύμφωνα με την οικοδομική άδεια 1126/1997. Το κτίριο διαθέτει έναν ανελκυστήρα, μια κεντρική σκάλα και μια εκτάκτου κινδύνου και WC σε κάθε όροφο. Διαθέτει επίσης ψευδοροφές με ενσωματωμένα φωτιστικά, παράθυρα με διπλά τζάμια και μαρμάρινα δάπεδα. Το κτίριο έμεινε κενό για αρκετά χρόνια ωστόσο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς ολοκληρώθηκαν εργασίες μικρής κλίμακας τον Μάιο του 2021.

Το ακίνητο διατίθεται και ενοικιάζεται και τμηματικά, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της Q RES στο 6936142439 ή μέσω email στο [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή