ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Η Ελλάδα το Rober A. McCabe: Η φωτογραφική περιπέτεια ενός φιλέλληνα – Εκτάκτως το Μ. Σάββατο 4/5 με την «Καθημερινή της Κυριακής»
Στους «4 Τροχούς» Μαΐου, η ηλεκτροκίνηση μεγέθη δεν κοιτά – Εκτάκτως το Μ. Σάββατο 4/5 με την «Καθημερινή της Κυριακής»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μουστοκούλουρα τραγανά, με πετιμέζι
Γαρδουμπάκια γιαχνί με κολοκυθάκια και πατάτες
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Τι ευθύνες πρέπει να αναλαμβάνουν όσοι ταΐζουν αδέσποτα ζώα
Εσείς πού πετάτε τα αποφάγια σας; Και αν τα πετάτε στην αυλή του γείτονα, μήπως να το ξανασκεφτείτε;
Πώς η νηστεία διαμόρφωσε τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων
Η αποχή από συγκεκριμένες ομάδες τροφίμων στις παραδοσιακές κοινωνίες επέδρασε ως καταλύτης στο μοντέλο της ελληνικής μεσογειακής διατροφής.
Αρνί σιγοψημένο στον φούρνο με πατάτες πορτοκαλένιες
Αρνάκι αρωματισμένο με μέλι και εσπεριδοειδή, σιγοψημένο σε λαδόκολλα, για να κρατήσει όλους τους χυμούς του.
Μαγειρίτσα με αρνίσιο κεφαλάκι
Στις περισσότερες από τις παλιές συνταγές μαγειρίτσας περιλαμβάνεται και το κεφάλι.
10+1 μεζεδοπωλεία σε Αθήνα και Πειραιά με νόστιμους, οικονομικούς μεζέδες
Ο,τι και αν προτιμάτε να πιείτε με την παρέα, σε αυτά τα μεζεδοπωλεία θα βρείτε τους πιο ωραίους μεζέδες για να τα συνοδέψετε.
DISNEY
Κόμιξ #118 ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΤΕΡΑΤΑ
10 συναρπαστικές ιστορίες: ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΤΕΛΕΙΟ Making Mr. PerfectΜια ιστορία που έγραψε η Janet Gilbert και εικονογράφησε ο Marco Rota ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΤΕΡΑΤΑ Bunny PatrolΈνα σενάριο του Sune Troelstrup, σε σχέδιο του Paco Rodriquez Η ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ A Shot in the DarkΜια ιστορία που έγραψε ο Andreas Pihl και σχεδίασε ο […]
Τσουρέκι νηστίσιμο, γεμιστό με χαλβά του μπακάλη και καρύδια
Ενα διαφορετικό, νηστίσιμο τσουρέκι με ελαιόλαδο, γεμιστό με χαλβά του μπακάλη και τραγανά καρύδια.
Νηστίσιμα κουλουράκια: Οι 12 καλύτερες συνταγές μας
Με πορτοκάλι ή με μανταρίνι, με μαστίχα και μαχλέπι, μουστοκούλουρα, μελοκούλουρα… Για τις ημέρες της νηστείας φτιάχνουμε τα κουλουράκια μας χωρίς βούτυρο, γάλα και αυγά. Και γίνονται νοστιμότατα.
Στον Κολωνό, για καλοφτιαγμένα πιάτα και καταπληκτικά ελληνικά κρασιά
Η Ταβέρνα των Φίλων στην οδό Αργούς προσφέρει μία μοναδική γευστική εμπειρία με τον πιο απλό τρόπο.
Το γιουβέτσι του Πέσκια, με μαριναρισμένο, σιγοψημένο αρνί γάλακτος και κασέρι
Τέτοιο γιουβέτσι δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει. Το αρνί μαρινάρεται, αργοψήνεται, ξεψαχνίζεται και ύστερα προστίθεται στο κριθαράκι. Μια μπελαλίδικη συνταγή που αξίζει εκατό τοις εκατό τον κόπο.
Οι ποιητικές εκδόσεις που ξεχωρίσαμε τους τελευταίους μήνες
Στίχοι ηλικίας δύο αιώνων και νέες ελληνικές συλλογές πρωταγωνιστούν στην παρακάτω λίστα.