Πρωινό αξιώσεων, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και γλυκίσματα που θέλουμε να τρώμε ξανά και ξανά στην όμορφη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου.
Πρωινό αξιώσεων, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και γλυκίσματα που θέλουμε να τρώμε ξανά και ξανά στην όμορφη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου.
Effortless και διαχρονικό, το νέο office look μας ακολουθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Στη δυτική ακτή του Μεξικού το Hotel Terrestre είναι είναι ένα ξενοδοχείο-εμπειρία που ακολουθεί τις αρχές της βιωσιμότητας και μας προσκαλεί να ξανασκεφτούμε την ευεξία.
Βραβευμένο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως ένα από τα τρία υψηλότερα φαινολικά ελαιόλαδα στην Ελλάδα, το κρητικό ελαιόλαδο Pamako ξεχωρίζει για την ευεργετική του επίδραση σε προβλήματα υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.
Αυτή είναι η ιστορία της Σόφι και του Ντάνιελ που αποφάσισαν να εξερευνήσουν όλη την Βρετανία με το Morgan 4/4, ένα ιστορικό μοντέλο του 1936, και να ανακαλύψουν την μαγεία της παραδοσιακής αυτοκίνησης.
Δοκιμάζουμε πρώτοι το πρώτο Ασύρτικο της νέας εποχής του θρυλικού οινοποιού της Σαντορίνης στο καινούργιο του οινοποιείο Oeno Π.
Με λίγη υπομονή, ακριβή τήρηση των οδηγιών και γάλα της επιλογής μας, θα φτιάξουμε και θα απολαύσουμε το δικό μας γιαούρτι.
Τι θα φάτε αύριο στη δουλειά; Τι θα πάρουν τα παιδιά για κολατσιό στο σχολείο; Δείτε αυτά τα 12 πρωτότυπα και υγιεινά σάντουιτς και τοστ και πάρτε ιδέες.
Το Τορίνο και το Μιλάνο δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Οι οπαδοί της «Γκρανάτα» όμως αντιλαμβάνονται διαφορετικά τον ποδοσφαιρικό παλμό από τους «Ροσονέρι» στο Μιλάνο, στις τελευταίες στροφές του ιταλικού πρωταθλήματος.
Η Χίος είναι πολλά νησιά σε ένα. Αυτές είναι οι πιο ξεχωριστές εμπειρίες που θα σας προσφέρει αυτή την εποχή.
Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Στο δρόμο για το Σούνιο, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Μαγνητικά πεδία» μιλάει μέσα στον «σκαραβαίο» της για τις χαρές, τις απογοητεύσεις, τις τρυφερές στιγμές στη ζωή της και την εμπειρία του road trip με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Γιώργο Γούση.
Παρά τις ξαφνικές δυσκολίες που βρέθηκαν στο δρόμο της, η 24χρονη δημοσιογράφος έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, εκδίδοντας το οικολογικό περιοδικό YOKE, το οποίο εξελίσσεται σε ένα brand που στηρίζει ένα δίκτυο μικρών επιχειρήσεων.
O Kέντρικ Λαμάρ επιχειρεί μια βουτιά προς τα μέσα, προσθέτοντας μια νέα, ακραιφνώς ψυχαναλυτική διάσταση στην ούτως ή άλλως πολυσύνθετη τέχνη του.
Μπουγάτσα ναι, αλλά τι είδους; Γλυκιά ή αλμυρή; Πολίτικη ή σερραϊκή; Σας δίνουμε συνταγές για πολλά διλήμματα!
Σε σημεία της πόλης όπου δεν το περιμένεις, όμορφες αυλές προσφέρουν δροσιά και νοστιμιές.
Δοκιμάζουμε πρώτοι το πρώτο Ασύρτικο της νέας εποχής του θρυλικού οινοποιού της Σαντορίνης στο καινούργιο του οινοποιείο Oeno Π.
Στις ανηφοριές της Καστέλλας, η κρυμμένη Ψαροκαστέλλα, προέκταση ενός πειραιώτικου σπιτιού του 1929, επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στη γεύση αλλά και στην όψη.
Γιατί, εν έτει 2022, οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερο από τους άνδρες για την ίδια δουλειά; «Επιτρέπεται» σε μια γυναίκα να μη θέλει παιδιά; Τι συμβαίνει στη γυναίκα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και πώς είναι να περνάς επιλόχειο κατάθλιψη; Τι σημαίνει «καλή μαμά» και γιατί η κατάθλιψη και τα αυτοάνοσα «χτυπούν» δυσανάλογα τις γυναίκες;
Το Nasjonalgalleriet προβάλλει την Τέχνη, την αρχιτεκτονική, το ντιζάιν και τη χειροτεχνία των χωρών της Σκανδιναβίας και μας προσκαλεί στη νέα του στέγη στο λιμάνι του Όσλο.
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να γευτούμε την απόδραση, ταξιδεύοντας σε έναν μακρινό εξωτικό προορισμό, δραπετεύοντας από την καθημερινότητα ή ακόμα και από την comfort zone μας. Η Vogue Greece Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Μαΐου με την Καθημερινή, είναι αφιερωμένη στις αποδράσεις που τόσο μας έλειψαν, ένα τεύχος που μας μεταφέρει στην Αίγινα, την Κύπρο, τη Χαβάη και την Σρι Λάνκα, εστιάζοντας ακόμα και στην εσωτερική απόδραση από τις σκέψεις και τους προβληματισμούς. “Είναι πολύ περισσότερο αφιερωμένο στην αξία της ζωής, όταν αυτή αποτιμάται με μέτρο, ευγένεια και ενσυναίσθηση”, περιγράφει η Editor-in-Chief της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου.
Από το 1978, ο Τόμας στον Νέο Κόσμο φτιάχνει το πιο νόστιμο και ζουμερό κεμπάπ της πόλης, με τη δική του μυστική συνταγή.