ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Γιατί τα αγγούρια έγιναν τόσο δημοφιλή στα social media
ΤΑΞΙΔΙΑ
Στην Κάρπαθο, για μυρωδιές και γεύσεις
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μελιτζάνες στον φούρνο: 20 τοπικές συνταγές, από πολίτικο ιμάμ μέχρι «καλόγερο» Νάξου
Πώς μια ιστορική αγορά της Θεσσαλονίκης μεταμορφώνεται σε διήμερη γιορτή
Μπορεί η ΑΙ να κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές;
Οι αλγόριθμοι θα αναλαμβάνουν στο άμεσο μέλλον όλο και πιο συχνά τον ρόλο του καθηγητή ιδιαίτερων μαθημάτων. Για την ώρα, μεγάλα γλωσσικά μοντέλα, όπως το Khanmingo της Khan Academy, ανοίγουν τον δρόμο στις εκπαιδευτικές εξελίξεις.
Λυθρίνια στο τηγάνι με κρασί και δεντρολίβανο
Από τα πιο νόστιμα ψάρια τα λυθρίνια, είναι τώρα στην εποχή τους και γίνονται υπέροχα στο τηγάνι, εύκολα και γρήγορα. Μια σαλάτα με βραστά χόρτα και πατάτες τηγανητές τα συνοδεύουν τέλεια.
Γίγαντες πλακί με μυρωδικά
Πώς γίνονται οι γίγαντες πλακί ακόμα πιο νόστιμοι; Με μπόλικα μυρωδικά και φέτες ντομάτας που αραδιάζουμε πάνω από το ταψί προτού τους φουρνίσουμε!
Μύδια με λινγκουίνι και λευκό κρασί
Μια εύκολη μακαρονάδα με ελαφριά, αρωματική, φρέσκια κόκκινη σάλτσα και αχνιστά μύδια, ιδανική για το καθημερινό τραπέζι, έτοιμη σε 30′!
Πώς η Lady Gaga κατέκτησε την κορυφή της σόου μπιζ
Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ πρωταγωνιστεί στον νέο Τζόκερ και κάνει χαμό με το ντουέτο της με τον Μπρούνο Μαρς, ενώ ετοιμάζει ένα άλμπουμ «φτιαγμένο από ευτυχία», έχοντας βρει την αληθινή αγάπη.
DISNEY
Super MIKY #109 ΕΝΑΣ ΑΔΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Για τους φίλους του Μίκυ το νέο πλούσιο τεύχος με 10 απολαυστικές ιστορίες στα περίπτερα. 05 ΧΙΟΥΗ ΛΙΟΥΗ ΝΤΙΟΥΗ ΕΝΑΣ ΑΔΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 17 ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ! 29 ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ 45 ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ 49 ΟΡΑΤΙΟΣ ΧΑΛΙΝΑΡΗΣ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ 57 ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ Ο […]
Φακές σαλάτα με κολοκυθάκια και φρέσκο κόλιανδρο
Μια πλούσια και αρωματική οσπριοσαλάτα με φακές και τρυφερά κολοκυθάκια.
Μίκυ Μάους #536 Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορούν στα περίπτερα. 05 ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ51 ΓΚΟΥΦΥ ΞΑΦΝΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ57 ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ73 ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 20/09 (Νο. 536)
10 εκατομμύρια views για μια σαλάτα; Γιατί το αγγούρι είναι ο νέος σταρ της κουζίνας
Πώς το αγγούρι έγινε viral και τι σχέση έχει ένας 23χρονος από την Οττάβα με την έλλειψη αγγουριών στα σούπερ μάρκετ της Ισλανδίας;
Σουγάνια ή κρεμμυδοντολμάδες Μυτιλήνης
Η γλύκα του κρεμμυδιού μελώνει το ρύζι, το ξίδι τους κάνει τραγανούς και το κύμινο πικάντικους και ανατολίτικους.
Γεμιστά πληθωρικά, πικάντικα και αρωματικά
Είναι κλασικά και δεν είναι αυτά τα γεμιστά. Η Νένα Ισμυρνόγλου τους προσθέτει στη γέμιση φρέσκο τζίντζερ, καυτερή πιπερίτσα, τριμμένους κολοκυθοανθούς, ένα σωρό μυρωδικά… Απίθανα γίνονται.