Hotel Terrestre, η γήινη πλευρά της πολυτέλειας
ΤΑΞΙΔΙΑ

Στη δυτική ακτή του Μεξικού το Hotel Terrestre είναι είναι ένα ξενοδοχείο-εμπειρία που ακολουθεί τις αρχές της βιωσιμότητας και μας προσκαλεί να ξανασκεφτούμε την ευεξία.

Ελαιόλαδο με συνταγή γιατρού
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»

Βραβευμένο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως ένα από τα τρία υψηλότερα φαινολικά ελαιόλαδα στην Ελλάδα, το κρητικό ελαιόλαδο Pamako ξεχωρίζει για την ευεργετική του επίδραση σε προβλήματα υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.


Γιαούρτι σπιτικό βήμα βήμα
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Με λίγη υπομονή, ακριβή τήρηση των οδηγιών και γάλα της επιλογής μας, θα φτιάξουμε και θα απολαύσουμε το δικό μας γιαούρτι.


Δρομολόγια: Το ποδόσφαιρο είναι το «όπιο» της Βόρειας Ιταλίας
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»

Το Τορίνο και το Μιλάνο δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Οι οπαδοί της «Γκρανάτα» όμως αντιλαμβάνονται διαφορετικά τον ποδοσφαιρικό παλμό από τους «Ροσονέρι» στο Μιλάνο, στις τελευταίες στροφές του ιταλικού πρωταθλήματος.Έλενα Τοπαλίδου: «Δεν γίνεται τα 18χρονα να μην έχουν όνειρα και φαντασία στον κόσμο που ζούμε τώρα!»
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»

Στο δρόμο για το Σούνιο, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Μαγνητικά πεδία» μιλάει μέσα στον «σκαραβαίο» της για τις χαρές, τις απογοητεύσεις, τις τρυφερές στιγμές στη ζωή της και την εμπειρία του road trip με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Γιώργο Γούση.

Χριστιάνα Αθανασιάδου, μπορεί μια πτυχιακή εργασία να γίνει ένα πολυσύνθετο brand;
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»

Παρά τις ξαφνικές δυσκολίες που βρέθηκαν στο δρόμο της, η 24χρονη δημοσιογράφος έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, εκδίδοντας το οικολογικό περιοδικό YOKE, το οποίο εξελίσσεται σε ένα brand που στηρίζει ένα δίκτυο μικρών επιχειρήσεων.


Ο Κέντρικ Λαμάρ & το χιπ χοπ που αλλάζει
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»

O Kέντρικ Λαμάρ επιχειρεί μια βουτιά προς τα μέσα, προσθέτοντας μια νέα, ακραιφνώς ψυχαναλυτική διάσταση στην ούτως ή άλλως πολυσύνθετη τέχνη του.


Κ Γυναίκες – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Γιατί, εν έτει 2022, οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερο από τους άνδρες για την ίδια δουλειά; «Επιτρέπεται» σε μια γυναίκα να μη θέλει παιδιά; Τι συμβαίνει στη γυναίκα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και πώς είναι να περνάς επιλόχειο κατάθλιψη; Τι σημαίνει «καλή μαμά» και γιατί η κατάθλιψη και τα αυτοάνοσα «χτυπούν» δυσανάλογα τις γυναίκες;


Κυριακή 29/5: Η Vogue Greece Ιουνίου είναι μια βουτιά στο καλοκαίρι
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να γευτούμε την απόδραση, ταξιδεύοντας σε έναν μακρινό εξωτικό προορισμό, δραπετεύοντας από την καθημερινότητα ή ακόμα και από την comfort zone μας. Η Vogue Greece Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Μαΐου με την Καθημερινή, είναι αφιερωμένη στις αποδράσεις που τόσο μας έλειψαν, ένα τεύχος που μας μεταφέρει στην Αίγινα, την Κύπρο, τη Χαβάη και την Σρι Λάνκα, εστιάζοντας ακόμα και στην εσωτερική απόδραση από τις σκέψεις και τους προβληματισμούς. “Είναι πολύ περισσότερο αφιερωμένο στην αξία της ζωής, όταν αυτή αποτιμάται με μέτρο, ευγένεια και ενσυναίσθηση”, περιγράφει η Editor-in-Chief της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου.