Με την Καθημερινή της Κυριακής: ο Γαστρονόμος μαγειρεύει για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας

Τα πιο Funky Χριστούγεννα
Οι σεφ του πολυβραβευμένου Funky Gourmet, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος, ετοίμασαν αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Γαστρονόμου ένα μενού παιχνιδιάρικο και απολαυστικό, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία μας. Κοσμοπολίτικο, αλλά και ελληνικό, πρωτότυπο και κλασικό μαζί, συνδυάζει, σε απλές και καλοαναλυμένες συνταγές, ακομπλεξάριστα, την παρμεζάνα και το ροκφόρ με το ξύγαλο Σητείας, ψήνει στον φούρνο το ρύζι, καψαλίζει στο σχαροτήγανο το μαρούλι, βγάζει το… λάδι του σχοινόπρασου και ενώνει τα μακαρόν με τα μελομακάρονα. Απολαύστε το!
Μικρά νόστιμα επεισόδια ευωχίας σκηνοθετήσαμε σε αυτό το τεύχος, με πρόσχημα το τραπέζι των Χριστουγέννων. Επτά γιορτινά μενού, καθένα από τα οποία ένας ολόκληρος κόσμος με τη δική του ξεχωριστή ατμόσφαιρα, αισθητική, ύφος.
Ο Χριστουγεννιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 08/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.