Η αρχοντιά της Ηπείρου
Χριστούγεννα στην ακριτική Αετομηλίτσα, στις πλαγιές του Γράμμου, λίγα χρόνια πριν: εγκάρδια φιλοξενία από φίλους καλούς, λιτό, αρχοντικό και συναρπαστικά νόστιμο γιορτινό τραπέζι με αγριογούρουνο και ρουστίκ ηπειρώτικες συνταγές, φτιαγμένες από άξια χέρια, ντόπια, δυνατά κρασιά. Πώς να μη μείνει αξέχαστη αυτή η αυθεντική εμπειρία στον σεφ Χριστόφορο Πέσκια; Αυτή μας μεταφέρει με το μενού που εμπνεύστηκε από εκείνη την εξαίσια βραδιά και μας καλεί να τη μοιραστούμε μέσα από τα ξεχωριστά πιάτα του.

Μικρά νόστιμα επεισόδια ευωχίας σκηνοθετήσαμε σε αυτό το τεύχος, με πρόσχημα το τραπέζι των Χριστουγέννων. Επτά γιορτινά μενού, καθένα από τα οποία ένας ολόκληρος κόσμος με τη δική του ξεχωριστή ατμόσφαιρα, αισθητική, ύφος.
Ο Χριστουγεννιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 08/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.
