Σήμερα με την Καθημερινή: Τα καλύτερα τρόφιμα του 2019 σύμφωνα με τον Γαστρονόμο

Σήμερα με την Καθημερινή: Τα καλύτερα τρόφιμα του 2019 σύμφωνα με τον Γαστρονόμο

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 12η απονομή των «Βραβείων Ποιότητας» του «Γαστρονόμου» και της «Καθημερινής», ένας απολογισμός πεπραγμένων, το απόσταγμα της δημοσιογραφικής έρευνας ενός ολόκληρου χρόνου.

Φέτος, τιμήθηκαν 15 άξιοι παραγωγοί από τον ευρύτερο αγροδιατροφικό τομέα οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος και την επιμονή τους στην ποιότητα και τους οποίους ανακαλύψαμε διανύοντας 11.200 χιλιόμετρα απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας. Τα προϊόντα τους εκλεκτά, μοναδικά σε γεύση, παραγμένα με μεράκι, τέχνη, αλλά και υψηλή αίσθηση ευθύνης για τον καταναλωτή, είναι αυτά που θα θέλαμε να μας αντιπροσωπεύουν στις διεθνείς αγορές, η crème de la crème των ελληνικών τροφίμων.

Στον «Γαστρονόμο» δημοσιεύουμε το αναλυτικό ρεπορτάζ για τους παραγωγούς, τα προϊόντα τους και πού θα τα βρούμε.

Σήμερα με την Καθημερινή: Τα καλύτερα τρόφιμα του 2019 σύμφωνα με τον Γαστρονόμο-1

Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 22/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή