Με την Καθημερινή της Κυριακής: Ο Γαστρονόμος ετοιμάζει το πάρτι της χρονιάς

Με την Καθημερινή της Κυριακής: Ο Γαστρονόμος ετοιμάζει το πάρτι της χρονιάς

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας χωρίς να μαγειρέψουμε (σχεδόν) καθόλου. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τον πρωτοχρονιάτικο «Γαστρονόμο», ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει το τέλειο εγχειρίδιο για ένα ξεκούραστο πάρτι. Πολλές οι προτάσεις που έχει να μας δώσει, από μεζέδες τύπου τάπας μέχρι εύκολο σπιτικό σούσι, αλλά και καπνιστό χοιρομέρι, το βαρύ πυροβολικό του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού.

Έχει σπουδαίες αρετές. Είναι νόστιμο, χορταστικό και εντυπωσιακό στην όψη χωρίς να απαιτεί πολύωρη προετοιμασία ή μαγείρεμα. Στην πραγματικότητα θέλει απλά ένα ζέσταμα. Έχει όμως και κάποια μυστικά: Πώς θα πετύχουμε την τέλεια τραγανή κρούστα, ποια γλάσα τού ταιριάζουν, με τι θα το συνοδεύσουμε και από ποια κρεοπωλεία θα το προμηθευτούμε, όλα αυτά σε ένα πλήρες ρεπορτάζ στον «Γαστρονόμο».

Με την Καθημερινή της Κυριακής: Ο Γαστρονόμος ετοιμάζει το πάρτι της χρονιάς-1

Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 22/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή