Μοσχαρίσια κεμπάπ με σάλτσα φέτας-γραβιέρας και ζουμερά ντοματίνια ή πικάντικα μαροκινά κεμπάπ με ποικιλία μπαχαρικών; Κεμπάπ μοσχαρίσια με λουκάνικο μαύρου χοίρου, παπρικάτη σάλτσα ντομάτας και αυγά μάτια ή κοτοκεφτέδες με μανιτάρια με εξωτική σάλτσα μουστάρδας-καρύδας; Ή μήπως τα αρνίσια κεμπάπ με κόκκινη σάλτσα, πατάτες και γλυκοπατάτες του εξωφύλλου;
Ο Χριστόφορος Πέσκιας και η Νένα Ισμυρνόγλου επανεφευρίσκουν τα κεμπάπ και μάς παραδίδουν μοναδικές συνταγές για τον πιο λαχταριστό μεζέ. Ό,τι πρέπει για την αποκριάτικη κρεοφαγία με την παρέα.
Γαστρονόμος Φεβρουαρίου. Στις 09/02 με την Καθημερινή της Κυριακής.