Σήμερα τα Βραβεία Ποιότητας 2020 του Γαστρονόμου

Σήμερα τα Βραβεία Ποιότητας 2020 του Γαστρονόμου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα στις 20.00 συντονιστείτε στο κανάλι YouTube του Γαστρονόμου για να παρακολουθήσουμε μαζί τα 13α Βραβεία Ποιότητας του περιοδικού, που όπως κάθε χρόνο απονέμονται στους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς και εμπόρους τροφίμων. Φέτος, στην εκπνοή αυτής της τόσο παράξενης χρονιάς, αποφασίσαμε να προσθέσουμε ένα ακόμα κριτήριο στα Βραβεία: στόχος μας να τιμήσουμε και να προβάλουμε τις άριστες προσπάθειες, τις επιτυχίες της γενιάς της οικονομικής κρίσης. Τους νέους παραγωγούς που κατάφεραν μέσα στην δύσκολη δεκαετία που πέρασε να πετύχουν τους στόχους τους και να γίνουν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Τους μικρούς ήρωες της εποχής μας.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η βράβευση μεταφέρεται σε ψηφιακό περιβάλλον και για πρώτη φορά είναι ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους. Οικοδεσπότες στο πρωτότυπο εγχείρημα οι αγαπητοί στο κοινό κωμικοί Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς, οι οποίοι μπολιάζουν την παρουσίαση με άφθονες δόσεις χιούμορ και αυτοσχεδιασμού, παρασύροντας και γνωστούς σεφ όπως ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τα κριτήρια των Βραβείων σταθερά: νοστιμιά, ήθος, ποιότητα, σεβασμός στο περιβάλλον, συνείδηση της ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές. Ύστερα από μήνες δημοσιογραφικής έρευνας, συσκέψεων, ατελείωτων video calls, γευστικών δοκιμών και ταξιδιών μετ’ εμποδίων σε όλη την Ελλάδα εξαιτίας της πανδημίας και παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, επιλέξαμε τους φετινούς βραβευόμενους. 15 ξεχωριστές περιπτώσεις και όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα που «χτίσαμε» και που πιστεύουμε με πάθος. Αξίζει, πρέπει να τους γνωρίσουμε και να τους στηρίξουμε όλοι μέσα από τα προϊόντα τους.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι YouTube του Γαστρονόμου και συντονιστείτε τη Δευτέρα στις 20.00 για να παρακολουθήσετε τα Βραβεία Ποιότητας 2020.

Υ.Γ. Οι ιστορίες των φετινών βραβευμένων θα είναι, ως είθισται τα τελευταία δύο χρόνια, το κεντρικό αφιέρωμα του Γαστρονόμου που θα κυκλοφορήσει στις 25/12 – το πρωτοχρονιάτικο δώρο στους αναγνώστες μας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή