Τι να μαγειρέψω σήμερα; Συνταγή από τον Γαστρονόμο

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Συνταγή από τον Γαστρονόμο

Κοτόπουλο στο τηγάνι με φασκόμηλο και μαϊντανό

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φασκόμηλο, που αγαπούν πολύ οι Ιταλοί στα πουλερικά και τα κρεατικά τους, δίνει μια ιδιαίτερη νοστιμιά και άρωμα στο κατά τα άλλα απλό και γρήγορο κοτόπουλο της συνταγής.

15′ προετοιμασία
20′ μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

-700 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, σε κύβους 3 εκ.

-2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

-χυμός + ξύσμα από 1 λεμόνι

-1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος

-2 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό, τριμμένο

-1 κουτ. σούπας μουστάρδα, πικάντικη

-80 ml ελαιόλαδο

-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ολόκληρη η συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή