Το φασκόμηλο, που αγαπούν πολύ οι Ιταλοί στα πουλερικά και τα κρεατικά τους, δίνει μια ιδιαίτερη νοστιμιά και άρωμα στο κατά τα άλλα απλό και γρήγορο κοτόπουλο της συνταγής.
15′ προετοιμασία
20′ μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά
Υλικά
Μερίδες: 4
-700 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, σε κύβους 3 εκ.
-2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
-χυμός + ξύσμα από 1 λεμόνι
-1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
-2 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό, τριμμένο
-1 κουτ. σούπας μουστάρδα, πικάντικη
-80 ml ελαιόλαδο
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ολόκληρη η συνταγή στο gastronomos.gr