ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Συνταγή από τον Γαστρονόμο

Κοτόπουλο στο τηγάνι με φασκόμηλο και μαϊντανό

ti-na-mageirepso-simera-syntagi-apo-ton-gastronomo-561496762

Το φασκόμηλο, που αγαπούν πολύ οι Ιταλοί στα πουλερικά και τα κρεατικά τους, δίνει μια ιδιαίτερη νοστιμιά και άρωμα στο κατά τα άλλα απλό και γρήγορο κοτόπουλο της συνταγής.

15′ προετοιμασία
20′ μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

-700 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, σε κύβους 3 εκ.

-2 σκελίδες σκόρδο, λιωµένες

-χυµός + ξύσμα από 1 λεµόνι

-1/2 µάτσο µαϊντανός, ψιλοκοµµένος

-2 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό, τριμμένο

-1 κουτ. σούπας µουστάρδα, πικάντικη

-80 ml ελαιόλαδο

-αλάτι, φρεσκοτριµµένο πιπέρι

Ολόκληρη η συνταγή στο gastronomos.gr