Κεφτέδες κοτόπουλου: 17 συνταγές για να φτιάξετε σήμερα

Κεφτέδες κοτόπουλου: 17 συνταγές για να φτιάξετε σήμερα

Ψητοί, τηγανητοί, με σάλτσα ή χωρίς, με λαχανικά στο μείγμα ή μυρωδικά, οι κεφτέδες κοτόπουλου είναι πεντανόστιμοι. Ιδού 17 λαχταριστές συνταγές που το αποδεικνύουν

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φίνο, τρυφερό, με εκλεπτυσμένη γεύση και άρωμα, ο κιμάς κοτόπουλου μπορεί να γίνει ένας γευστικός καμβάς ανάλογα με τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά που θα του προσθέσουμε. Του ταιριάζει πολύ ο άνηθος, ο δυόσμος, το θυμάρι, η ρίγανη και ο βασιλικός ενώ ιδανικά του ταίρια από μπαχαρικά είναι ο κουρκουμάς, το κύμινο και το πιο εξωτικό κάρι. Εκτός από νόστιμος, αποτελεί βασική πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας.

Μεγάλο του ατού η σχετικά μικρή περιεκτικότητά του σε λιπαρά. Ο κιμάς από κοτόπουλο είναι ιδανιικός για πιο light και πιο διαιτητικούς κεφτέδες. Αν κάνουμε δίαιτα, προτιμάμε το άπαχο φιλέτο του στήθους, που όμως θέλει προσεκτικούς χειρισμούς για να μη στεγνώσει.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή