Για πίτσα και aperitivo σε έναν κήπο μυστικό στο κέντρο της Αθήνας

Για πίτσα και aperitivo σε έναν κήπο μυστικό στο κέντρο της Αθήνας

To Ιl Giardino Segreto φέρνει στο αίθριο κάτω από τα μπαλκόνια της Μεγάλης Βρεταννίας aperitivo, ελληνοϊταλικές νοστιμιές και πίτσες που ψήνονται επιτόπου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει περάσει από διάφορες γευστικές φάσεις το αίθριο του Alexander’s Lounge, η τελευταία όμως, νομίζω, του πάει περισσότερο από όλες.

Στον ασημοπράσινο μικρό «ελαιώνα» του πρώτου ορόφου της Μεγάλης Βρεταννίας με τα μικρά κυπαρίσσια και τα κυκλάμινα, κάτω από μπαλκόνια και τα παράθυρα του ξενοδοχείου, πλέον φιγουράρει κι ένας φούρνος από όπου βγαίνουν πίτσες και φοκάτσιες.

Και στον πάγκο μπροστά του μια ρετρό μηχανή κοπής αλλαντικών της Swedlinghaus, από αυτές με τον τροχό, εν δράσει. Σε βάζουν στο κλίμα του «Il Giardino Segreto», που έκανε την εμφάνισή του πριν από κάποιες μέρες και θα καλεί για ιταλικό κρασί σε ποτήρι και φιάλη ή κάποιο κοκτέιλ στη λογική του aperitivo και τσιμπολόγημα al fresco μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου – όταν πιάσουν τα κρύα θα κλείσει, και θα επιστρέψει με τις καλοκαιρίες της άνοιξης.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή