Ψητή γαλοπούλα με γέμιση φυστίκι

Ψητή γαλοπούλα με γέμιση φυστίκι

8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ιταλία, την ίδια συνταγή χρησιμοποιούν και για ψητές φραγκόκοτες αλλά και κότες.

20′ προετοιμασία
3 ώρες μαγείρεμα
Σύνολο: 3 ώρες και 20′

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT