Πίτσα, ράμεν, σούσι «σιδερωμένα»; Όλα γίνονται βάφλα (κατά το TikTok)

Πίτσα, ράμεν, σούσι «σιδερωμένα»; Όλα γίνονται βάφλα (κατά το TikTok)

Η μίνι βαφλιέρα είναι η νέα αγαπημένη συσκευή των social media και των απανταχού influencers του κόσμου. Κοινώς... παίζουν «σιδερώνοντας» το φαγητό τους

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντάξει, δεν είναι βάφλες. Αλλά βγαίνουν από βαφλιέρες. Συγκεκριμένα εκείνες τις μίνι βαφλιέρες που κοστίζουν γύρω στα 10 ευρώ.

Οι χρήστες του TikTok βάζουν στην πρίζα αυτές τις χαριτωμένες, τόσο δα συσκευές αλλά δεν περιορίζουν τη χρήση τους στην κλασική βάφλα. Η νέα μόδα είναι να χρησιμοποιείς τη βαφλιέρα για να φτιάξεις από ράμεν μέχρι πίτσα και σούσι. Ή πιο σωστά, υβριδικές παρασκευές που θυμίζουν από ράμεν μέχρι πίτσα και σούσι (και ταυτόχρονα βάφλα).

Παράδειγμα: παίρνεις το ρύζι σούσι που έχεις ετοιμάσει και το βάζεις στη βαφλιέρα να γίνει τραγανό. Το βγάζεις. Προσθέτεις ωμό σολωμό, αβοκάντο και σριράτσα. Όχι δεν είναι σούσι. Ούτε και βάφλα. Είναι ωραίο; Δεν ξέρω, αλλά έχει ένα ενδιαφέρον. Σπιτικοί μάγειρες και influencers βάζουν τον τελευταίο καιρό τα πάντα στη βαφλιέρα δημιουργώντας νέα τάση. Με ένα γρήγορο ψάξιμο είδαμε: χοτ ντογκ, μακαρονάδα, νουτέλα (σκέτη!), νουντλς, μότσι, ομελέτα και μερικές δεκάδες ακόμα απρόβλεπτες εκδοχές του νέου βαφλοtrend.

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή