Κερκυραϊκή ζόρκα (αρωματική χορτόπιτα χωρίς φύλλο)

Κερκυραϊκή ζόρκα (αρωματική χορτόπιτα χωρίς φύλλο)

Οι πίτες στο πασχαλινό τραπέζι είναι απαραίτητες

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πίτες στο πασχαλινό τραπέζι είναι απαραίτητες. Μια πολύ νόστιμη χορτόπιτα που φτιάχνουν στην Κέρκυρα, που την ονομάζουν ζόρκα.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT