Λάχανο τουρσί για όλο τον χρόνο στο πι και φι

Λάχανο τουρσί για όλο τον χρόνο στο πι και φι

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αξιοποιούμε τα τελευταία λάχανα της εποχής φτιάχνοντάς τα ένα εύκολο τουρσί που θα διατηρήσουμε όλο το χρόνο μέσα σε γυάλινα βάζα.

Υλικά

1 λίτρο νερό

50 γρ. αλάτι

50 ml λευκό ξίδι

λευκό λάχανο

ελαιόλαδο

γλυκιά πάπρικα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT