Μπουρεκάκια με λάπαθα και φρέσκια μυζήθρα

Μπουρεκάκια με λάπαθα και φρέσκια μυζήθρα

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είθισται να τα φτιάχνουμε μόνο με τυρί ή με σπανάκι και τυρί, ή με παστουρμά. Αυτά εδώ τα μπουρεκάκια, όμως, τα φτιάχνουμε με λάπαθα που είναι εποχής. Κι έτσι, έχουμε το ιδανικό σνακ της άνοιξης.

1 ώρα προετοιμασία
20′ ψήσιμο
30′ αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 50′

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT