Πράσινη σαλάτα με αβοκάντο καλαμπόκι και σάλτσα τσίλι

Πράσινη σαλάτα με αβοκάντο καλαμπόκι και σάλτσα τσίλι

Το αβοκάντο δένει τέλεια με δροσερές πρασινάδες. Γιατί, λοιπόν, να λείπει από τις σαλάτες μας;

11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 2-3

  • 1 μικρό και τρυφερό μαρούλι, χοντροκομμένο
  • 250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 400 γρ. καλαμπόκι κονσέρβας, στραγγισμένο (ή καλαμπόκι κατεψυγμένο), κατά προτίμηση βιολογικό
  • 2 μεγάλα και ώριμα αβοκάντο, σε μικρά καρέ

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή