Γιουβέτσι με μελιτζάνες, mozzarella burrata και σάλτσα ντομάτας-πιπεριάς Φλωρίνης

Γιουβέτσι με μελιτζάνες, mozzarella burrata και σάλτσα ντομάτας-πιπεριάς Φλωρίνης

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μελωμένο και πεντανόστιμο το γιουβέτσι με τις μελιτζάνες, την σάλτσα αλλά και την πινελιά-έκπληξη του Αστέριου Κουστούδη, τη mozzarella burrata, που σπάζοντάς την, αποκαλύπτει όλη την βουτυρένια γλύκα της.

Οι 100 μακαρονάδες της ζωής μας, μάς περιμένουν στον Γαστρονόμο Ιουνίου, την Κυριακή 11/06 με την Καθημερινή.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT