Διαδικασία
- Χτυπάμε στον πολυκόφτη την ψίχα καρπουζιού μέχρι να γίνει πολτός. Τον σουρώνουμε σε λεπτό σουρωτήρι πάνω από ένα μεγάλο μπολ, πιέζοντας τον πολτό με ένα κουτάλι, και κρατάμε το υγρό που πέφτει από το σουρωτήρι, το οποίο μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, την άχνη και το μέλι και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με ελαστική σπάτουλα (μαρίζ). Στη συνέχεια μεταφέρουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο gastronomos.gr