Υλικά
Τεμάχια: για 8 τεμάχια
100 γρ. φέτα σκληρή, σε φέτες 1 εκ.
περίπου 300 ml ούζο
3 μέτριες ώριμες ντομάτες, σε μικρά καρέ
20 ντοματάκια βελανίδια, στα τέσσερα
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 μάτσο φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
1 κουτ. γλυκού ξερός δυόσμος
1 κουτ. γλυκού αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
10 κουτ. σούπας αλεύρι
ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr