Φιλεταρισμένο γεμιστό μπαρμπούνι με τη λαχταριστή μακαρονάδα του

Φιλεταρισμένο γεμιστό μπαρμπούνι με τη λαχταριστή μακαρονάδα του

Τα μπαρμπούνια δεν τηγανίζονται, αλλά ψήνονται στο τηγάνι. Με τα κεφάλια και τα κόκαλά τους φτιάχνουμε έναν πλούσιο ψαροζωμό που θα δώσει στα μακαρόνια ουμάμι γεύση.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή η συνταγή είναι για όσους θέλουν να επιχειρήσουν να φιλετάρουν μπαρμπούνια ή που έχουν ψαρομανάβη που το αναλαμβάνει. Εδώ, τα μπαρμπούνια δεν τηγανίζονται, αλλά ψήνονται στο τηγάνι.

Δεν γίνονται βαριά, κρατούν την ωραία θαλασσινή γεύση τους, χωρίς τη λαδίλα του τηγανιού και χωρίς να χρειαστούν αλεύρωμα. Με τα κεφάλια και τα κόκαλά τους φτιάχνουμε έναν πλούσιο, συμπυκνωμένο ψαροζωμό, που θα δώσει στα μακαρόνια μας ουμάμι γεύση.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT