Καγιανάς: 10 μοναδικές συνταγές για το φαγητό-συνώνυμο του καλοκαιριού

Καγιανάς: 10 μοναδικές συνταγές για το φαγητό-συνώνυμο του καλοκαιριού

Το ελληνικό καλοκαίρι στο τηγάνι με αυγά! Ο καγιανάς -φαγητό απλό, γρήγορο και «χαμαιλεοντικό»- έχει και εκείνος τα μυστικά του.

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχει φαγητό πιο ταυτόσημο με το ελληνικό καλοκαίρι. Απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα φτιάχνουν καγιανά με αυγά και ντομάτα. Εύκολος, νόστιμος και… «χαμαιλεοντικός», ο καγιανάς γίνεται με τα ζαρζαβατικά κάθε εποχής, με ή χωρίς τυρί, με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά, με, με, με… Όπως πολλά πιάτα της αγροτικής κουζίνας, «εφευρέθηκε» για να χορτάσει η πολυμελής οικογένεια. Απίθανο πρωινό, εξαιρετική ιδέα για brunch και ένα γρήγορο και λαχταριστό γεύμα -αυτό είναι το πιο αγαπημένο φαγητό της εποχής.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT