Δεν υπάρχει φαγητό πιο ταυτόσημο με το ελληνικό καλοκαίρι. Απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα φτιάχνουν καγιανά με αυγά και ντομάτα. Εύκολος, νόστιμος και… «χαμαιλεοντικός», ο καγιανάς γίνεται με τα ζαρζαβατικά κάθε εποχής, με ή χωρίς τυρί, με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά, με, με, με… Όπως πολλά πιάτα της αγροτικής κουζίνας, «εφευρέθηκε» για να χορτάσει η πολυμελής οικογένεια. Απίθανο πρωινό, εξαιρετική ιδέα για brunch και ένα γρήγορο και λαχταριστό γεύμα -αυτό είναι το πιο αγαπημένο φαγητό της εποχής.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο