Οι διακοπές για τους περισσότερους είναι προ των πυλών. Ολοι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση, χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μας, μπάνιο και φυσικά νόστιμο φαγητό στους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς προορισμούς. Επίσης, όλοι έχουμε συνδέσει τις διακοπές μας με γεύσεις που δοκιμάσαμε, μας έχουν μείνει στο μυαλό και πάντα ανυπομονούμε να ξαναγευτούμε.
View this post on Instagram
Μια ολόκληρη ντομάτα, ξεφλουδισμένη και λαμπερή, πάνω σε στρώμα από πέστο βασιλικού. Κόβεται στη μέση στο σερβίρισμα και από μέσα της ξεχύνεται ένα μελωμένο μείγμα από κολοκυθάκι, μελιτζάνα, σέλερι και καβουρδισμένο κουκουνάρι. Η ιδέα γι’ αυτό το πρώτο πιάτο ανήκει στον Λευτέρη Λαζάρου που επιμελήθηκε το μενού του fine ιταλικού ρεστοράν Tra Due, στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr