Τι λαχταράμε να φάμε στις διακοπές μας;

Τι λαχταράμε να φάμε στις διακοπές μας;

Οι «Γαστρονόμοι» μοιράζονται τις αγαπημένες γεύσεις των διακοπών τους, αυτές που δεν μπορούν να ξεχάσουν με τίποτα στους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι διακοπές για τους περισσότερους είναι προ των πυλών. Ολοι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση, χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μας, μπάνιο και φυσικά νόστιμο φαγητό στους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς προορισμούς. Επίσης, όλοι έχουμε συνδέσει τις διακοπές μας με γεύσεις που δοκιμάσαμε, μας έχουν μείνει στο μυαλό και πάντα ανυπομονούμε να ξαναγευτούμε. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tra Due (@tra_due_restaurant)

Μια ολόκληρη ντομάτα, ξεφλουδισμένη και λαμπερή, πάνω σε στρώμα από πέστο βασιλικού. Κόβεται στη μέση στο σερβίρισμα και από μέσα της ξεχύνεται ένα μελωμένο μείγμα από κολοκυθάκι, μελιτζάνα, σέλερι και καβουρδισμένο κουκουνάρι. Η ιδέα γι’ αυτό το πρώτο πιάτο ανήκει στον Λευτέρη Λαζάρου που επιμελήθηκε το μενού του fine ιταλικού ρεστοράν Tra Due, στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT