Στο Καφενείο του Μπουλταδάκη στα Χανιά όλα είναι οικογενειακής παραγωγής και χειροποίητα

Στο Καφενείο του Μπουλταδάκη στα Χανιά όλα είναι οικογενειακής παραγωγής και χειροποίητα

Καλιτσούνια στο τηγάνι ή αρνάκι με σπιτική στάκα; Τα υλικά για όσα μαγειρεύουν παραδοσιακό καφενείο στον Πρασέ, ένα ορεινό χωριό των Χανίων, έρχονται από τα δέντρα, τα μποστάνια και τα κοπάδια τους.

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψηλά στις πλαγιές του Ασκιδιανού φαραγγιού με την έξαλλη βλάστηση, στα 520 μ. υψόμετρο, είναι σκαρφαλωμένος ο Πρασέ, ένα μικρό ορεινό χωριό πάνω στον δρόμο από τα Χανιά προς τη Σούγια.

Εκεί βρίσκεται το καφενείο της οικογένειας Μπουλταδάκη, ένα από τα ελάχιστα που απέμειναν στο χωριό και το οποίο σήμερα κρατάει η τρίτη γενιά της οικογένειας, ο Γιάννης Μπουλταδάκης με τη γυναίκα του Στέλλα Μιχελάκη.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT