Υλικά
Μερίδες: 4-6
- 300 γρ. ρεβύθια, μουλιασμένα σε νερό
- 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 3 μελιτζάνες Λαγκαδά, σε κύβους 2-3 εκ.
- 1/3 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένος
- 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
- 100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο