Ρεβύθια με μελιτζάνες στην κατσαρόλα

Ρεβύθια με μελιτζάνες στην κατσαρόλα

Με μελιτζάνες, ντοματίνια και μυρωδικά, αυτά τα ρεβύθια γίνονται ένα απολαυστικό, ζουμερό και άκρως εποχικό φαγητό. Ιδανικά τρώγονται σε θερμοκρασία δωματίου, μαζί με μια πικάντικη φέτα και αφράτα παξιμάδια

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-6

  • 300 γρ. ρεβύθια, μουλιασμένα σε νερό
  •  1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
  •  2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  •   1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
  •   3 μελιτζάνες Λαγκαδά, σε κύβους 2-3 εκ.
  •   1/3 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένος
  •   1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
  •   100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  •   60 ml ελαιόλαδο
  •   αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT