Το φθινόπωρο είναι η πιο ωραία εποχή για μουστομαγειρέματα, ο τρύγος έχει τελειώσει, στην αγορά βρίσκουμε φρέσκο μούστο, η ζέστη μειώνεται και η σκέψη να ανάψουμε τον φούρνο δεν μας αποθαρρύνει.
Τα παιδιά ξεκινούν τα μαθήματα, εμείς επιστρέφουμε σε ρυθμούς γραφείου και τι πιο ωραίο από το να ετοιμάσουμε λιχούδικα μουστοκούλουρα ή αφράτα κέικ για να πάρουμε μαζί μας στη δουλειά και να δώσουμε στα παιδιά για το σχολείο; Μούστο ή πετιμέζι μπορούμε να προμηθευτούμε ή να φτιάξουμε τα δικά μας στο σπίτι.
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο