Κέικ μαρμπρέ XL

Κλασική παρασκευή το κέικ μαρμπρέ αρέσει σε μικρούς και μεγάλους

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 30-36

-500 γρ. μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου + λίγη για το ταψί

-4 φλιτζ. ζάχαρη κρυσταλλική, λευκή

-8 αυγά

-1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, καλύτερα κοσκινισμένο + λίγο για το ταψί

-2 κοφτά κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

-2 φλιτζ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου

-4 κάψουλες βανίλιας

-5 κουτ. σούπας κακάο

-1 κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού ακέρωτου

-4 κουτ. σούπας γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου

-ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT