Νουά μόσχου κρασάτο με κολοκύθα

Πικάντικο νουά μόσχου κρασάτο, με μελωμένη κολοκύθα και γλυκά μπαχαρικά, που κολλάει στη μνήμη και δεν ξεχνιέται με τίποτα

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

-120 ml ελαιόλαδο

-1.200 – 1.500 γρ. μοσχάρι από τρανς ή νουά, σε μέτρια κομμάτια-μερίδες

-1 μεγάλο κρεμμύδι, σε μικρά καρέ

-200 ml Μαυροδάφνη

-1 ξυλάκι κανέλας

-3 – 4 κόκκοι μπαχάρι

-1 κιλό κίτρινη κολοκύθα (ζυγισμένη με τη φλούδα της)

-χυμός από 1/2 λεμόνι

-2 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη

-2 – 3 μικρά κλαράκια αρμπαρόριζα (αξίζει να την αναζητήσουμε σε κάποιο φυτώριο γιατί μεταμορφώνει αρωματικά τη συνταγή) ή 1 κουτ. σούπας ξερή λουίζα τριμμένη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT