Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιέρωμα: Το Πάσχα των Κρητών

Με τα μοναδικά υλικά που προσφέρουν η κρητική γη και η άνοιξη, οι γεύσεις της Μεγάλης Εβδομάδας, της Ανάστασης και της Λαμπρής είναι λιτές, αλλά πολύ ξεχωριστές.

Κρητικό μεγαλοβδόμαδο: νόστιμη νηστεία με απλά υλικά

Χοχλιοί μπουμπουριστοί με αρισμαρί

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-1

Νηστήσιμο γλύκισμα από την Κρήτη

Τηγανόπιτες με 3 υλικά, που σερβίρουμε με μέλι, ζάχαρη, πετιμέζι αλλά και με γλυκό κεράσι.

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-2

Πώς ανασταίνουν οι Κρητικοί

Χανιώτικα γαρδούμια με ντομάτα, για το αναστάσιμο δείπνο.

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-3

Αλλά και κρητική μαγειρίτσα με άνηθο αλλά και μαϊντανό.

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-4

Λαμπριάτικο τραπέζι στην Κρήτη

Kρεατότουρτα Χανίων με αρνί και τυρομάλαμα

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-5

Αρνάκι στο φούρνο με… κρητικό αέρα (με μαραθόριζες και μάραθα)

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-6

Λαμπριάτικο γλύκισμα

Τα γλυκά λυχναράκια «κλείνουν» το πασχαλιάτικο τραπέζι της Κρήτης. Οι νοικοκυρές, παραδοσιακά, τα ετοιμάζουν το Μεγάλο Σάββατο.

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-7

Βήμα-Βήμα: αντικριστό

Όλα τα μυστικά για το διάσημο κρητικό ψήσιμο από τους εξπέρ του είδους.

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-8

Κουλούρια από όλη την Ελλάδα

Τραγανά Ηπείρου με πρόβειο βούτυρο.

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-9

Ανοιξιάτικα πιάτα ημέρας

Οι μοσχιοί πάνε με αρακά; Φυσικά!

Γρήγορα και εύκολα

Πίτσα με αρακά, ντοματίνια και μοτσαρέλα

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-10

Στο πι & φι

Πατατοσαλάτα με αγκιναράκια λαδιού – γεύμα πλήρες και νόστιμο.

Το μποστάνι της άνοιξης μας εμπνέει

Πρωτότυπες δημιουργίες με τα λαχανικά και τα μυρωδικά της εποχής.

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-11

Σπαραγγόσουπα λιτή και απέριττη, με κρέμα μουστάρδας

Στον νέο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10/4-12

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή