ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Στον Γαστρονόμο Ιουλίου

ston-gastronomo-ioylioy-2141224

Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι; Οι απαντήσεις στα 4 αφιερώματα του Γαστρόνομου που κυκλοφορεί.

Γαρίδες όπως δεν τις έχουμε ξαναφάει
9 καλοκαιρινές συνταγές με το πιο δημοφιλές θαλασσινό. Το απολαμβάνουμε από σαγανάκι και ταντούρι μέχρι σε κεφτέ.

ston-gastronomo-ioylioy0

Σαλατογεύματα
Το καλοκαίρι θέλει δροσερά και ελαφριά γεύματα, με τα φρέσκα λαχανικά του θέρους, ζουμερά φρούτα αλλά και τις απαραίτητες πρωτεΐνες: ψητό μοσχάρι, γαύρος μαρινάτος, κοτόπουλο, νούμπουλο και φρέσκα τυριά.

ston-gastronomo-ioylioy2

Κίμωλος: η νόστιμη μικρή
Ταξιδεύουμε στην Κίμωλο, γνωρίζουμε τον τόπο και τους παραγωγούς, δοκιμάζουμε και καταγράφουμε πρωτότυπες και παραδοσιακές συνταγές.

ston-gastronomo-ioylioy4

Γιορτινός μπουφές
Οι σεφ του Γαστρονόμου σάς προτείνουν 12 από τους ευφάνταστους, εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς μεζέδες που ετοίμασαν στη γιορτή των βραβείων ποιότητας του περιοδικού.

ston-gastronomo-ioylioy6

ΚΑΙ ΜΑΖΙ:

FOODIE GUIDE
Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων.

ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ: Βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου για το 2016. Οι βραβευμένοι, τα στιγμιότυπα, η γιορτή.