Στον Γαστρονόμο Ιουλίου

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι; Οι απαντήσεις στα 4 αφιερώματα του Γαστρόνομου που κυκλοφορεί.

Γαρίδες όπως δεν τις έχουμε ξαναφάει

9 καλοκαιρινές συνταγές με το πιο δημοφιλές θαλασσινό. Το απολαμβάνουμε από σαγανάκι και ταντούρι μέχρι σε κεφτέ.

Στον Γαστρονόμο Ιουλίου-1

Σαλατογεύματα

Το καλοκαίρι θέλει δροσερά και ελαφριά γεύματα, με τα φρέσκα λαχανικά του θέρους, ζουμερά φρούτα αλλά και τις απαραίτητες πρωτεΐνες: ψητό μοσχάρι, γαύρος μαρινάτος, κοτόπουλο, νούμπουλο και φρέσκα τυριά.

Στον Γαστρονόμο Ιουλίου-2

Κίμωλος: η νόστιμη μικρή

Ταξιδεύουμε στην Κίμωλο, γνωρίζουμε τον τόπο και τους παραγωγούς, δοκιμάζουμε και καταγράφουμε πρωτότυπες και παραδοσιακές συνταγές.

Στον Γαστρονόμο Ιουλίου-3

Γιορτινός μπουφές

Οι σεφ του Γαστρονόμου σάς προτείνουν 12 από τους ευφάνταστους, εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς μεζέδες που ετοίμασαν στη γιορτή των βραβείων ποιότητας του περιοδικού.

Στον Γαστρονόμο Ιουλίου-4

ΚΑΙ ΜΑΖΙ:

FOODIE GUIDE

Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων.

ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ: Βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου για το 2016. Οι βραβευμένοι, τα στιγμιότυπα, η γιορτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή