ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Την Κυριακή 13/11 στον Γαστρονόμο

gastro127

Παραδοσιακές φασολάδες και φουρνιστά κοτόπουλα, φανταστικά σάντουιτς και τα πιο νόστιμα κέικ στον «Γ» του μήνα. Γιορτινό μενού και καθημερινά πιάτα έτοιμα σε 30'! Η κα Συκουτρή σε μια απολαυστική συζήτηση και ένα ρεπορτάζ για τα κατεψυγμένα λαχανικά εφ΄όλης της ύλης.

Αφιέρωμα: Φασολάδες απ' όλη την Ελλάδα
Το πιο παραδοσιακό ελληνικό φαγητό του χειμώνα σε 7 εκδοχές με χόρτα, λιαστές ντομάτες, μυζήθρα, εσπεριδοειδή, λουκάνικα, ταχίνι, μυρωδικά.

tin-kyriaki-13-11-ston-gastronomo0


Αφιέρωμα: Κοτόπουλο στο φούρνο
Ανάψτε τους φούρνους και ετοιμάστε τα πιο νόστιμα και ζουμερά πουλερικά. Στην κοτοπουλιέρα θα πετύχουμε τραγανή πέτσα, μεστό ψαχνό και γεύση όπως περίπου το σουβλιστό κοτόπουλο!

tin-kyriaki-13-11-ston-gastronomo1


Με ελληνικά υλικά τα δικά μας σάντουιτς!
Πειραματιστήκαμε, δοκιμάσαμε και προτείνουμε 12 σάντουιτς για όλες τις ώρες. Τα υλικά έχουν σημασία. Ο σωστός συνδυασμός έχει σαν αποτέλεσμα την ανάδειξη όλων των γεύσεων.

tin-kyriaki-13-11-ston-gastronomo2


Ντίνα Συκουτρή: Η κυρά των λουκουμιών
Η ιστορία του συριανού γλυκίσματος από μια γυναίκα που δούλεψε όσο, ίσως, κανείς για τη διάσωσή του.

tin-kyriaki-13-11-ston-gastronomo3


Ρεπορτάζ: Κατεψυγμένα vs νωπών λαχανικών
Δύο έρευνες υποστηρίζουν ότι τα πρώτα διατηρούν περισσότερο τις αντιοξειδωτικές ουσίες και τη βιταμίνη C.

tin-kyriaki-13-11-ston-gastronomo4


Γρήγορες και εύκολες συνταγές για κάθε μέρα
Με πράσα και γραβιέρα Νάξου ετοιμάζουμε μια φουρνιστή ομελέτα που θα χορτάσει όλη η οικογένεια.

tin-kyriaki-13-11-ston-gastronomo5


Ιδέες για καθημερινό φαγητό στο σπίτι
Από τις πιο πρωτότυπες συνταγές που δοκιμάσαμε! Τραγανό και πεντανόστιμο λάχανο και ζουμερό ψαρονέφρι.

tin-kyriaki-13-11-ston-gastronomo6


Στο πί & φί
Ετοιμάζουμε ρύζι με λαχανικά και αβοκάντο μέσα σε 20'!

tin-kyriaki-13-11-ston-gastronomo7


Κέικ με σοκολάτα, φρούτα και… λαχανικά!
Δύσκολες οι δοκιμές για αυτό το αφιέρωμα… Ξεχωρίσαμε όμως το κέικ καρότου και ακόμα 3 εξαιρετικά κέικ.

tin-kyriaki-13-11-ston-gastronomo8

Αυτά και άλλα πολλά στο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής 13/11.