Αυτή την Κυριακή: Το «Κ» πατάει γκάζι στο μέλλον

Αυτή την Κυριακή: Το «Κ» πατάει γκάζι στο μέλλον

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε φανταστεί με τι θα μοιάζει η ζωή μας σε 30 ή σε 40 χρόνια από σήμερα; Όλα τα προηγούμενα χρόνια το αυτοκίνητο γνώρισε σημαντικές καινοτομίες και εξελίξεις, αλλά έχοντας πάντα ως βάση τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Σήμερα, η ηλεκτροκίνηση ανοίγει νέους ορίζοντες που σε βάθος χρόνου θα μας θυμίζουν σκηνές από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αλλά πόσο κοντά είμαστε στο επόμενο κεφάλαιο της αυτοκίνησης;

Ποιες νέες τεχνολογίες θα ενσωματώνει το αυτοκίνητο του 2050; Τι θα καταναλώνει; Θα κινείται εντελώς στον αυτόματο; Θα είναι πλήρως δικτυωμένο; Θα μπορεί να πετάξει; Ή να στρίβει με τη σκέψη;

Αφιερώνουμε το ερχόμενο τεύχος του περιοδικού «Κ» στον συναρπαστικό κόσμο του αυτοκινήτου σε μια από τις ενδιαφέρουσες στιγμές της ιστορίας του.

Πέρα από τα νέα μοντέλα, την επανάσταση της ηλεκτροκίνησης ή το trend των ηλεκτρικών ποδηλάτων και σκούτερ που φτάνει και στην Ελλάδα, ονειρευόμαστε μαζί σας την επόμενη μέρα του αυτοκινήτου.

Στο επόμενο «Κ» που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή