Nine Perfect Strangers: Εννιά ξένοι, η Νικόλ και ένα παγωμένο ντάκιρι

Nine Perfect Strangers: Εννιά ξένοι, η Νικόλ και ένα παγωμένο ντάκιρι

Με το Nine Perfect Strangers η Νικόλ Κίντμαν και ο σταρ παραγωγός Ντέιβιντ Ε. Κέλι προσπαθούν −απεγνωσμένα;− να επαναλάβουν την επιτυχία τoυ Big Little Lies.

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διαφορά η πιο πολυαναμενόμενη σειρά του καλοκαιριού, γεμάτη πρωτοκλασάτους σταρ (Μελίσα Μακάρθι, Μάικλ Σάνον, Λουκ  Έβανς, Ρεγκίνα Χολ, Μπόμπι Καναβάλε, Σαμάρα Γουίβινγκ), το Nine Perfect Strangers του Hulu έθεσε εξαρχής υπερβολικά υψηλούς στόχους για τον εαυτό του. Γιατί, αν κρίνουμε από τα επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί, ούτε μπορεί να συγκριθεί στα ίσα με το Big Little Lies ούτε με την έτερη resort σειρά της σεζόν, το White Lotus. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ένα πεντάλεπτο προκειμένου να συνηθίσει κανείς την αλά Λέγκολας περούκα και τη ρωσική προφορά της Νικόλ, που υποδύεται την αινιγματική Μάσα, την αιθέρια ιδιοκτήτρια δηλαδή του wellness/transformation resort ονόματι Tranquillum House (όπου η επαφή με τον έξω κόσμο απαγορεύεται αυστηρά), στο οποίο μαζεύονται για ένα δεκαήμερο οι εννέα ξένοι μας.  

ΙΝFO
Δημιουργός Ντέιβιντ Ε. Κέλι
Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 60%
Η σειρά στριμάρεται από το Amazon Prime Video.

Ανάμεσά τους, ένα Instagram friendly ζευγάρι και μια πενθούσα οικογένεια, ένας εθισμένος 40άρης και μια αποτυχημένη συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων, οι δαίμονες των οποίων αποδεικνύεται ότι αλληλοσυμπληρώνονται υποδειγματικά. Αυτό που λένε demon-pairing. Η Μάσα, βλέπετε, που αποδέχεται μόλις το 10% των αιτήσεων που δέχεται, δεν τους επέλεξε τυχαία. Τους μάζεψε για να τους σκοτώσει (μεταφορικά πάντα, αν και τους βάζει να μπουν για λίγο στον τάφο τους), γιατί μέσα από τον θάνατο είναι που έρχεται η αναγέννηση. Αυτό η −πρώην workaholic− Μάσα, όπως θα διαπιστώσετε, το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Εννοείται πως το περιβάλλον είναι κάτι παραπάνω από ειδυλλιακό, κάτι που καθησυχάζει ότι τίποτα πραγματικά κακό δεν μπορεί να συμβεί σε ένα τέτοιο ευλογημένο μέρος. Όπως επίσης εννοείται πως η Μελίσα Μακάρθι και ο Μάικλ Σάνον κλέβουν, όπως θα περίμενε κανείς, την παράσταση. Προσοχή. Παρότι το premise του Nine Perfect Strangers θυμίζει όντως θρίλερ, εδώ το ζητούμενο είναι η επούλωση, η εμβάθυνση στους χαρακτήρες και η κατανόηση ότι η πραγματική ομορφιά ποτέ δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε ένα Instagram post. Αυτό δεν το καταφέρνει πάντα. Στο τέλος της ημέρας, το αποτέλεσμα είναι μια self-improvement καλοκαιρινή σειρά που μπορεί να μην κάνει κανέναν Νίτσε να κλάψει, αλλά καταναλώνεται το ίδιο ευχάριστα με ένα παγωμένο ντάκιρι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή