Ο πολύ θυμωμένος Κέβιν Χαρτ

Ο πολύ θυμωμένος Κέβιν Χαρτ

Στο True Story του Netflix, διά χειρός του δημιουργού του Narcos, o mega seller κωμικός προσπαθεί να μας δείξει πώς είναι να περπατάς στα ματωμένα σνίκερς του.

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tι συμβαίνει όταν το Netflix έχει λεφτά να κάψει και ο Κέβιν Χαρτ, ο –είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει– πιο επιτυχημένος κωμικός της τελευταίας δεκαετίας έχει μεγατόνους οργής να εκτονώσει; Κάτι πολύ απλό. Φέρνουν στην παρέα τους τον δημιουργό των Narcos (το σκέτο και το μεξικάνικο) προκειμένου να «πλάσουν» μαζί ένα Breaking Bad υβρίδιο, ονόματι True Story, με πρωταγωνιστή τον The Kid. 

Πρόκειται για έναν σούπερ επιτυχημένο κωμικό από τη Φιλαδέλφεια (όπως ο Κέβιν), που είναι κολλητός με την Έλεν ντε Τζένερις (όπως ο Κέβιν), πρωταγωνιστεί σε best seller ταινίες (όπως ο Κέβιν) και γενικώς μετατρέπει ό,τι αγγίζει σε ένα μάτσο δολάρια. Επίσης, όπως ο Κέβιν, ο Kid έχει να αντιμετωπίσει το υπαρξιακό δίλημμα του να νιώθεις ότι οι πάντες θέλουν ένα κομμάτι σου, ότι σαν βδέλλες θέλουν να σου πιουν το αίμα. Ξεκινώντας από τους αδιάκριτους φαν και τα «σε περιμένω στη γωνία να κάνεις το λάθος» μίντια και συνεχίζοντας με το ίδιο σου το entourage (μάνατζερ, head writer, ατζέντης).

Στην περίπτωση του Kid, στην κατηγορία «βδέλλες» εντάσσεται και ο σταθερά αποτυχημένος μεγαλύτερος αδελφός του. Τον ρόλο έρχεται πραγματικά και αποθεώνει ο Γουέσλι Σνάιπς, o οποίος αποτελεί, μαζί με το γκεσταριλίκι του Μπίλι Ζέιν στον ρόλο του φίξερ Ελληνοαμερικανού γκάνγκστερ, το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της σειράς. 

Όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς, το ένα λάθος φέρνει το άλλο, ο ένας εκβιασμός τον άλλο και ο ένας γκάνγκστερ τον άλλο. Με τη μόνη διαφορά ότι ο Κέβιν Χαρτ (συγγνώμη, ο Kid εννοούσα) δεν είναι διατεθειμένος να υποκύψει τόσο εύκολα στη μοίρα του.  Στο τέλος της ημέρας το True Story αποτελεί μια ημι-επιτυχημένη προσπάθεια του Χαρτ να μας δείξει ότι είναι και σκληρό καρύδι και καλός δραματικός ηθοποιός. Εκείνος μπορεί να μην τα καταφέρνει, αλλά η limited σειρά επτά επεισοδίων βλέπεται εξαιρετικά ευχάριστα. Αποτελώντας, ταυτόχρονα, μια inside ματιά στον ευάλωτο ψυχισμό και στον τεράστιο θυμό που ενδεχομένως κρύβουν μέσα τους αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ. 

ΙΝFO
Δημιουργός: Έρικ Νιούμαν
Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 45%
Η σειρά προβάλλεται από το Netflix.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή