Ο Jeff Mills στη Δήλο: Δείτε τον σούπερ σταρ της techno σε μια μοναδική συναυλία

Ο Jeff Mills στη Δήλο: Δείτε τον σούπερ σταρ της techno σε μια μοναδική συναυλία

O Αμερικανός DJ Jeff Mills σε μια μυσταγωγική οπτικοακουστική εμπειρία στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, από το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο Youtube.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021 ήταν η αξέχαστη παρουσία της Charlotte de Witte στην Αρχαία Μεσσήνη, μια οπτικοακουστική εμπειρία που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο με τη δύναμη του διαδικτύου. Τώρα το  Ίδρυμα Ωνάση ανεβάζει ξανά την ένταση, αυτή τη φορά στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, με το Tomorrow Comes the Harvest, το μυσταγωγικό μουσικό σχήμα του σούπερ σταρ της τέκνο Jeff Mills (συμπράττουν ο Γάλλος κιμπορντίστας Jean-Phi Dary και ο Γαλλο-Ινδός δεξιοτέχνης της τάμπλα Prabhu Edouar), που έπαιξε για πρώτη φορά μαζί ζωντανά σε ένα από τα πιο μαγικά, μυστηριακά και απόκοσμα μέρη του ελληνικού αρχιπελάγους. Το μοναδικό μουσικό ταξίδι κινηματογραφήθηκε από τον σκηνοθέτη Χρήστο Σαρρή και έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Πέμπτη στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση και είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους μας χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό. Μια συναυλία χωρίς (προφανώς) κοινό, με φόντο τον μικρό δωρικό ναό και την αιώνια θάλασσα του Αιγαίου, μας καλεί να αισθανθούμε αλλιώς αυτόν τον μοναδικό τόπο μέσα από ήχους που δημιουργούνται στο εδώ και τώρα.

Info: Το Tomorrow Comes the Harvest είναι μια παραγωγή του Ιδρύματος Ωνάση, βασισμένη σε μια ιδέα του ADD Festival.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή