Στη σειρά “The Lost Flowers of Alice Hart” η Γουίβερ δίνει ερμηνεία ζωής

Στη σειρά “The Lost Flowers of Alice Hart” η Γουίβερ δίνει ερμηνεία ζωής

Η Σιγκούρνι Γουίβερ καταθέτει μια ερμηνεία ζωής στη νέα σειρά The Lost Flowers of Alice Hart του Amazon Prime Video.

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αρκετοί λένε ότι παίζω δυνατές γυναίκες, αλλά ποτέ δεν το είδα έτσι. Εγώ ερμηνεύω γυναίκες που βρίσκονται συχνά σε αβάσταχτες καταστάσεις. Όταν σκέφτομαι αυτούς τους ρόλους, σκέφτομαι την ευαλωτότητα, πως κανείς δεν θα κάνει κάτι για εκείνες, οπότε πρέπει οι ίδιες να βρουν αποφασιστικότητα και δύναμη να συνεχίσουν. Επομένως, για μένα οι γυναίκες είναι έτσι κι αλλιώς δυνατές, δεν μπορώ να τις δω αλλιώς», μου είχε πει πέρυσι η Σιγκούρνι Γουίβερ σε συνέντευξη για τη Vogue Greece.

Στη σειρά-γοτθικό παραμύθι The Lost Flowers of Alice Hart, η Γουίβερ δίνει ερμηνεία ζωής ως Τζουν, γιαγιά της ορφανής Άλις Χαρτ και ιδιοκτήτρια μιας φάρμας λουλουδιών που λειτουργεί ως καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών. Η Τζουν είναι δυναμική και επιβλητική. Είναι μια γυναίκα που έχει σκληραγωγηθεί από τη ζωή. Φιλοξενεί τις γυναίκες της φάρμας όπως το χώμα που φροντίζει να ανθίσουν τα λουλούδια – λουλούδια άλλωστε αποκαλούνται και οι γυναίκες που βρήκαν καταφύγιο κοντά της. Η συγκεκριμένη σειρά θέλει χρόνο και υπομονή, αλλά ανταμείβει με το πώς μας φέρνει αντιμέτωπους με την ενδοοικογενειακή βία, τα τραύματα που περνάνε από γενιά σε γενιά, την υπερπροστατευτική αγάπη, τη γυναικεία αλληλεγγύη και το θάρρος να βρούμε τον εαυτό μας.

Υπεύθυνη για την ατμοσφαιρική τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Χόλι Ρίνγκλαντ είναι η Σάρα Λάμπερτ, με συμπαραγωγό την Μπρούνα Παπαντρέα, που είχε βάλει το χέρι της στη σειρά Big Little Lies, μια σπουδαία ωδή στη γυναικεία αλληλεγγύη. Στα επτά επεισόδια της σειράς, που διαδραματίζεται στην πανέμορφη φύση της Αυστραλίας, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μάς αποκαλύπτονται σιγά σιγά, σαν να βλέπουμε σε αργή κίνηση ένα λουλούδι να ανθίζει.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της σειράς:

Πρωταγωνιστούν: Σιγκούρνι Γουίβερ, Αλίσια Ντέμπναμ-Κάρεϊ, Φράνκι Άνταμς

Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 82%

Η σειρά στριμάρεται από τo Amazon Prime Video.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή