Μία κατασκοπική σειρά που φέρει εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή

Μία κατασκοπική σειρά που φέρει εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή

Το τηλεοπτικό «Mr. and Mrs. Smith» φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή: να διασκευάσει μια ταινία που μας έκανε να παραμιλάμε για τη χημεία του πιο διάσημου χολιγουντιανού ζευγαριού

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ταινία Διπλή παγίδα, η κάμερα «αγκαλιάζει» την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς καθώς εκείνη προσπαθεί με μια εντυπωσιακή «χορογραφία» να αποφύγει τις ακτίνες λέιζερ του μουσείου, οι οποίες ενεργοποιούν τον συναγερμό για τα έργα τέχνης ανεκτίμητης αξίας. Η σκηνή λειτουργεί στο μυαλό μου σαν μια μεταφορά για τις σημερινές σχέσεις: ένας ριψοκίνδυνος χορός, όπου μια κίνηση μπορεί να ενεργοποιήσει τα εσωτερικά μας καμπανάκια ή να οδηγήσει σε μια ανεκτίμητη εμπειρία. Έτσι, όταν η νέα γνωριμία αφορά δύο κατασκόπους, τα θανατηφόρα λέιζερ αποδεικνύονται λιγότερο επικίνδυνη αποστολή από τον γάμο τους – όπως μαθαίνουμε στη νέα σειρά του Amazon Prime, Mr. and Mrs. Smith.

Πρόκειται για μια ελεύθερη διασκευή της ομώνυμης ταινίας του 2005 με πρωταγωνιστές τους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ. Δημιουργοί του τηλεοπτικού ριμέικ είναι ο Ντόναλντ Γκλόβερ και η Φρανσέσκα Σλόαν, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και ο Χίρο Μουράι. Η τριάδα πίσω από την αριστουργηματική σειρά Atlanta είναι η μόνη που θα μπορούσε να ρισκάρει και να πετύχει σε μια τόσο δύσκολη αποστολή: να διασκευάσει, δηλαδή, την ταινία που μας έκανε να παραμιλάμε για την απαράμιλλη χημεία του πιο διάσημου ζευγαριού στη σύγχρονη ιστορία του Χόλιγουντ. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις, βρίσκουμε τον Ντόναλντ Γκλόβερ και τη Μάγια Έρσκιν, ως μυστικούς πράκτορες ειδικευμένους σε υψηλού ρίσκου αποστολές. Εργάζονται για μια μυστηριώδη κατασκοπική εταιρεία, ενώ είναι υποχρεωμένοι να υποδύονται το παντρεμένο ζευγάρι ευκατάστατων προγραμματιστών για κάλυψη. Η τελευταία σκηνή θα σας κάνει να αναρωτιέστε πότε ξεκινά η δεύτερη σεζόν.

Πρωταγωνιστούν: Ντόναλντ Γκλόβερ, Μάγια Έρσκιν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τζον Τορτούρο, Σάρα Πόλσον.
Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 89%.
Η σειρά στριμάρεται από το Amazon Prime.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή