ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιέρωμα: 70 Vegan συνταγές για το καλοκαίρι

Τα εποχικά λαχανικά, τα λαδερά και τα όσπρια μας προσφέρουν αμέτρητες vegan συνταγές. Δίπλα στα παραδοσιακά φαγητά, οι φρέσκες ιδέες των σεφ του Γαστρονόμου και τα ταξίδια μας στις γεύσεις του κόσμου.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ-1

Νέα ελληνική κουζίνα

Ένα αλλιώτικο, εξαίσιο μπριάμ με την υπογραφή του σεφ Αστέριου Κουστούδη. Τα λαχανικά παραμένουν τραγανά μέχρι να φτάσουν στο πιάτο μας και να σερβιριστούν με τη σάλτσα.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ-2

Πρωινό για κολυμβητές

Κυπριακές ταχινόπιτες, τραβηχτές Μάνης και σούπερ ενεργειακά σμούθι μας γεμίζουν ενέργεια στις καλοκαιρινές εξορμήσεις μας.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ-3

Καλοκαιρινό street food στις Κυκλάδες

Με παγκόσμιες επιρροές και διάθεση ανανεωτική, ή απλά και ταπεινά, όπως παλιά, τα φαγητά των Κυκλάδων είναι ένα πανηγύρι αλμύρας, λιακάδας και νοστιμιάς. Στη φωτογραφία τορτίγιες με χταπόδι και φάβα.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ-4

Η Μύκονος σε μια μπουκιά

Η μυρωδιά τους, καυτή απ’ το τηγάνι, ήταν οικεία. Οι μυκονιάτες Ειρήνη Ζουγανέλη, Δημήτρης Ρουσουνέλος και θεία Ζαμπέτα μάς ετοίμασαν τους χοιροσφαΐσιους κεφτέδες του νησιού.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ-5

Τι θα φάμε σήμερα;

Το συνταγολόγιο του Αυγούστου είναι πλούσιο σε χορτοφαγικές και καλοκαιρινές συνταγές. Στη φωτογραφία ντολμαδάκια με ντοματόρυζο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ-6

Vegan ζαχαροπλαστείο

Κρέμα από γάλα αμυγδάλου και σουμάδα και ακόμα τέσσερα λιχούδικα γλυκά: σοκολατένιες τρούφες με αβοκάντο, μπάρες από ξηρά δαμάσκηνα, κέικ καρύδας και κέικ με αβοκάντο και φέρσκα σύκα, κατάλληλα για vegans από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή