ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΠΑ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ι κρύβεται πίσω από τη διαχρονική απήχηση της Μιμής Ντενίση, μιας γυναίκας που μπορεί να γεμίζει αίθουσες των χιλίων θέσεων, να σηκώνει το τηλέφωνο και να μιλάει στον Ίαν Μακ Κέλεν ή στη Βανέσα Ρεντγκρέιβ και ταυτόχρονα να αγγίζει σύνθετα ορόσημα της ελληνικής ιστορίας, όπως συμβαίνει με τη νέα της παραγωγή; Στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Επίσης, μετά από χρόνια σιωπής, η Θεσσαλονίκη αναδεικνύει τη σεφαραδίτικη κληρονομιά της και φέρνει κοντά τα παιδιά και τα εγγόνια των Εβραίων που έζησαν στην πόλη. Και όχι μόνο: τουρίστες από το Ισραήλ και επενδυτές real estate συμπληρώνουν το κάδρο.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΠΑ-1

Και δύο νέοι Έλληνες που ζουν κι εργάζονται στο Λονδίνο βρίσκονται πίσω από την εφαρμογή Superpersonal, που επιτρέπει στους καταναλωτές να «φορούν» τα ρούχα που βλέπουν όταν αναζητούν αγορές on line.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΠΑ-2

 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» στις 20 Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή