Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιτυχία στην πανδημία, ευκαιρία για την Ελλάδα. Πιο εφικτή η προσέλκυση επενδύσεων, ποιοτικού τουρισμού και ταλέντων.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

– Η Ελλάδα της αυτοπεποίθησης. Στηβ Βρανάκης στην «Κ»: Χρειαζόμαστε ένα νέο εθνικό αφήγημα με επένδυση στο περιβάλλον, στην πολιτιστική ταυτότητα και στις ανθρώπινες αξίες.

– Τζορτζ Λόις, ο κορυφαίος Ελληνας διαφημιστής στις ΗΠΑ: Έτσι θα διαφημίσετε σωστά την Ελλάδα για το καλοκαίρι.

«Η απάντηση στην κρίση πρέπει να είναι τεραστίων διαστάσεων». Παρέμβαση Μητσοτάκη στη Σύνοδο της Ε.Ε. για την διασφάλιση 20 δισ. ευρώ για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

– «Θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο σας διαβεβαιώ». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης μιλάει στην «Κ» για την κρίση του κορωνοϊού αλλά και τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. «Δεν νοείται ανόρθωση χωρίς στήριξη των αδύναμων».

– Δύσκολος γρίφος η επόμενη μέρα. Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μιλούν για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν και ζητούν από την πολιτεία να σταθεί αρωγός.

– Ελπίζουμε στους Ελληνες τουρίστες αλλά δεν αρκούν. Προσδοκίες και ανησυχίες των νησιωτών για το καλοκαίρι.

Ο πήχυς της ανοσίας, το εμβόλιο και οι αποστάσεις. Κατασκευάστηκε ο ιός σε εργαστήριο; Οι ειδικοί απαντούν.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

– Ανακαλύπτουμε το πιο ισχυρό αντίσωμα. Ο Χρήστος Κυρατσούς της Regeneron στο «γεύμα με την Κ» μιλάει για την επαναστατική έρευνα με ποντίκια που υπόσχεται νίκη στη μάχη κατά του ιού.

– Μέχρι το εμβόλιο, κινδυνεύουμε. Ο διεθνούς φήμης επιδημιολόγος Γουόλτερ Ίαν Λίπκιν εξηγεί στην «Κ» γιατί οφείλουμε να επαγρυπνούμε.

–  Η οικονομία αποτελεί την αντανάκλαση ηθικών αξιών. Ο νομπελίστας οικονομολόγος και διανοητής Αμάρτια Σεν στην «Κ» για την κουλτούρα του μοιράζεσθαι στην εποχή της πανδημίας.

– «Σήμερα βρισκόμαστε στον Δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο». Ο ιστορικός Νιλ Φέργκιουσον μιλάει για την αναμέτρηση Κίνας – ΗΠΑ και γιατί κόσμος χρειάζεται νεότερες ηγεσίες.

«Αυτή η δουλειά θέλει αντοχές» – οι καθαρίστριες και τραπεζοκόμοι σε κλινικές COVID-19 είναι οι αθέατοι κρίκοι στην αλυσίδα της περίθαλψης.

– Τα σχέδια για τη λήξη της σχολικής χρονιάς – Κουδούνι για την Γ’ Λυκείου στις 11 Μαϊου.

Η επανεκκίνηση της Δικαιοσύνης μετά την καραντίνα. Θα γίνει σταδιακά σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

– Ο «ιός» της κλιμάκωσης απειλεί τα Ελληνοτουρκικά. Ανησυχία στην Αθήνα για τις προθέσεις της Άγκυρας την επομένη της πανδημίας.

– «Το πρώτο που θα κάνω είναι….». Δέκα καλεσμένοι της «Κ» εξομολογούνται σκέψεις και προτεραιότητες για την ημέρα της απελευθέρωσης που πλησιάζει.

– Τι ζητούν Γάλλοι και Πολωνοί στη Μακεδονία;

– ΙΣΤΟΡΙΑ: Το Πάσχα του 1965 . Το Πατριαρχείο στόχος των τουρκικών αρχών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή