ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «Η ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ»

· Επιθυμώ να συμμετέχω άνευ ανταλλάγματος ή αμοιβής στην ενέργεια "Η Ζωή πριν τον Κορωνοϊό" με την αποστολή οπτικοακουστικού υλικού (κειμένου, φωτογραφίας ή video).

· Έχω παράξει και επιμεληθεί ο ίδιος το οπτικοακουστικό υλικό που αποστέλλω, το οποίο δεν παραβιάζει δικαιώματα τρίτων προσώπων (ενδεικτικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, προστασίας της προσωπικότητας, προσωπικών δεδομένων κλπ).

· Συναινώ στην επεξεργασία του υλικού αυτού, στην δημόσια προβολή του, όπως και στην ελεύθερη αναπαραγωγή και παρουσίαση του στο κοινό με ή χωρίς την εμφάνιση των στοιχείων μου, μέσω της ιστοσελίδας www.kathimerini.gr, ή σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα διαχειρίζεται η ανωτέρω εταιρεία.

· Συναινώ η δημοσιογραφική ομάδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ να επεξεργάζεται και να μοντάρει το υλικό για την επίτευξη του τελικού αισθητικού αποτελέσματος.

· Η επιλογή του οπιτικοακουστικού υλικού θα γίνει από την δημοσιογραφική ομάδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κατά την κρίση της.

· Μπορείτε οποτεδήποτε να ζητήσετε τη διαγραφή του υλικού που περιλαμβάνει προσωπικά σας δεδομένα με την αποστολή μηνύματος στο email [email protected]

· Το υλικό θα παραμείνει αναρτημένο στο site www.kathimerini.gr για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν αναρτημένα τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας.

· Παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού στο οποίο εμφανίζονται ανήλικοι ή τρίτοι, χωρίς να υπάρχει η αναγκαία συναίνεση.

· Υλικό με εξυβριστικό ή δυσφημιστικό και εν γένει παράνομο περιεχόμενο δεν θα αναρτάται.